ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαία

Κορωνοϊός – Θλίψη στη Δράμα: Έχασε τη ζωή του 53χρονος νοσηλευτής από την πανδημία

Κατέληξε προχθές άλλος ένας συνάδελφος από κορονοϊό, ο οποίος ήταν νοσηλευτής 53 ετών,  από το νοσοκομείο της Δράμας» – Εργαζόνταν στη καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, εξέφρασε την λύπη του, καθώς κατέληξε ένας ακόμη πολεμιστής της δημόσιας υγείας.

Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, ο 53χρονος νοσηλευτής, διαγνώστηκε θετικός στις 24 Νοεμβρίου με rapid test, καθώς δεν έβρισκε μοριακό αναλυτή του νοσοκομείο της Δράμας.

Ο ίδιος, νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα στο νοσοκομείο της Δράμας, ενώ λόγω ανάγκης για αποσυμφόρηση του νοσοκομείου από περιστατικά κορονοϊού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σερρών.

«Δεν κατάφερε το αυτονόητο δηλαδή, να νοσηλευθεί ο συνάδελφος, στο νοσοκομείο που εργαζόνταν», αναφέρει ο κ. Γιαννάκος.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), επεσήμανε ότι στο νοσοκομείο Σερρών νοσηλεύτηκε 45 ημέρες, πολλές από αυτές διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ωστόσο δεν τα κατάφερε τελικά.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος εξέφρασε τα αυλληπητήριά του:

«Συλληπητήρια στους οικείους και τους συναδέλφους.
Ακούει κανείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν τα θυσιάζουμε όλα για το πολιτικό κόστος. Μας λένε ότι πολεμάμε αλλά για τους νεκρούς συναδέλφους αγωνιστές του υγειονομικού πολέμου φταίμε εμείς. Όχι ο πόλεμος!!!!!!!

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΩΡΑ.

Ένα ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ δεν ακούσαμε από την επίσημη πολιτεία για τους νεκρούς ήρωές μας.Όλα για αυτούς γίνονται από ατομική ευθύνη. ΚΡΙΜΑ.»

πηγή newsbomb.gr

Back to top button