Κορωνοϊος Κομοτηνή: μόλις τώρα επιβεβαιώθηκε και 2ο κρούσμα στη Β Λυκείου του 1ου ΓΕΛ-Κρούσματα και στο 1ο Γυμνάσιο αλλά και στο 1ο ΓΕΛ που αναστέλλουν από αύριο την λειτουργία τους

Δεν σταματά η λίστα με τα κρο΄συμ,ατα στην μαθητική κονότητα της Κομοτηνής και την συνακόλουθη αναστολή μαθημάτων στις τάξεις ,ιχνηλάτηση επαφών και μαθήματα εξ αποστάσεως .

Ετσι πριν από λίγο μόλις η Δντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης Μαίρη Κοσμίδου επιβεβαίωσε την ύπαρξη και 2ου θετικού κρούσματος σε μαθητή της Β Τάξης(Β2) του 1ου ΓΕΛ .Το κρούσμα δεν επηρεάζει την λειτουργία άλλων τάξεων αφού ήδη από σήμερα όλα τα τμήματα της Β Τάξης έχουν αναστείλει την λειτουργία τους μέχρι τις 2 Νοεμβρίου .

Θετικό κρούσμα σημειώθηκε επίσης στο Τμήμα Α5 του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής που από αύριο αναστέλλει την λειτουργία του ενώ θετικό κρούσμα σε μαθητή του Α3 στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής οδηγεί στην ίδια απόφαση αναστολής .

Οπως μας αναφέρει η κ Κοσμίδου σε καραντίνα τίθενται και ακολούθως πραγματοποιούν μαθήματα εξ αποστάσεως όσοι εκπαιδευτικοί δίδαξαν τουλάχιστον επί δίωρο τις τελευταίες 48 ώρες σε τμήμα που εμφάνισε θετικό κρούσμα.

Exit mobile version