ΚοινωνίαΡεπορτάζΤοπικές ειδήσεις

Koρωνοϊός Κομοτηνή :2 τμήματα της Α λυκείου του 1ου ΓΕΛ αναστέλλουν τη λειτουργία τους τη Δευτέρα, πιθανό αύριο να αποφασιστεί το ίδιο και για τα άλλα τέσσερα-Κρούσμα και στην Εκπαιδευτική Μονάδα των Υφαντών

Μετά την επιβεβαίωση δύο θετικών ,σε διαφορετικές τάξεις ,κρουσμάτων στην Α Λυκείου του 1ου ΓΕΛ 2 τμήματα της Α λυκείου αναστέλλουν από τη Δευτέρα και για δύο εβδομάδες τη λειτουργία τους .Επειδή είναι σε εξέλιξη ιχνηλατήσεις στενών επαφών θεωρείται πολύ πιθανό αύριο να αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας και των υπολοίπων 4 τμημάτων της Α Λυκείου .

Ήδη εδώ και μέρες έχει ανασταλεί η λειτουργία όλων των τμημάτων της Δευτέρας στην οποία ,μέχρι στιγμής ,έχουν εντοπιστεί 4 επιβεβαιωμένα θετικά κρούσματα του ιού .

Μάλιστα δεν αποκλείεται να ανασταλεί η λειτουργία ολόκληρής της Μονάδας αν οι αρμόδιες αρχές αξιολογήσουν ότι είναι μέτρο αναγκαίο για την ασφάλεια των μαθητών .

Στο μεταξύ σήμερα το απόγευμα έγινε γνωστό ότι επιβεβαιώθηκε και θετικό κρούσμα στο προσωπικό της Εκπαιδευτικής Μονάδας που βρίσκεται στους Υφαντές και ήδη εφαρμόζεται ότι προβλέπεται για την λειτουργία της μονάδας

Back to top button
Close