ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Kομοτηνή:σταθερά στο 5% η θετικότητα στον κορωνοϊό εν μέσω lockdown!-11 θετικά στα 216 δείγματα των τεστ στο Δήμο Κομοτηνής

216 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, με την διαδικασία drivethrough, πραγματοποιήθηκαν σήμερα 25 Νοεμβρίου στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Κομοτηνής από Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ μέσα από μια συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής.Στους σημερινούς ελέγχους βρέθηκαν 11 άτομα θετικά.

Αυτό είναι στοιχείο που πρέπει να προβληματίσει τους όποιους αρμόδιους μιας και η θετικότητα στον ιό καταγράφεται σταθερά στο 5% αν λάβει κανείς υπόψη τα ποσοστά που προέκυψαν χθες και σήμερα .Μπορεί να φανταστεί κανείς τι σημαίνει αυτό το 5% που κυκλοφορεί έξω όντας φορέας του ιού χωρίς να το γνωρίζει…

Να σημειωθεί ότι αύριο 26 Νοεμβρίου ολοκληρώνονται οι έλεγχοι που διενεργούνται από τις 10:00 έως τις 14:00, πάντα μέσα από αυτοκίνητο. Στους πολίτες που βρέθηκαν θετικοί τόσο χθες όσο και σήμερα γίνεται μοριακός έλεγχος για κορωνοϊό για την ακρίβεια του αποτελέσματος, από την Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ.

Υπενθυμίζεται πως οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να έχουν μαζί τους κατά την εξέτασητην αστυνομική τους ταυτότητακαι να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (Α.Μ.Κ.Α.). Για τη μετακίνησή τους αποστέλλουνsms με αριθμό 1 στο 13033.

Σημαντική είναι η παρουσία του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής και του Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην εύρυθμη υλοποίηση του όλου εγχειρήματος.

Back to top button