ΚοινωνίαΚορυφαία

Kομοτηνή:rapid tests στον γενικό πληθυσμό στην πλατεία Ειρήνης και στη Λαϊκή Αγορά Κομοτηνής στις 18 και 19 Μαρτίου

Ο Δήμος Κομοτηνής συνεχίζει τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν γρήγορα τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού  στην πλατεία Ειρήνης τις ώρες 11:00 με 15:00 και την Παρασκευή 19 Μαρτίου τις ίδιες ώρες θα διενεργηθούν τεστ στην πλατεία αλλά και στη Λαϊκή Αγορά του Δήμου Κομοτηνής, με τη διαδικασία drive through (μέσα από το αυτοκίνητο). Οι πολίτες παραμένουν στο αυτοκίνητό τους κατά στη συγκεκριμένη εξέταση και δεν μπορούν να προσέρχονται πεζοί. Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033 και  προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του  κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα.

Ο Δήμος Κομοτηνής ζητά τη συμμετοχή των πολιτών στη δράση και παράλληλα την τήρηση των μέτρων προστασίας, φυσικής απόστασης και σεβασμού των συμπολιτών τους.  

Back to top button