Koμοτηνή:έρευνα για τις μετακινήσεις στην πόλη και την εκπόνηση ολοκληρωμένου σχεδιασμού

ς

Ο Δήμος Κομοτηνής είναι μεταξύ των 162 Δήμων της χώρας που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο για την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ). Η σκοπιμότητα της υλοποίησης αυτού αφορά στην ανάγκη ύπαρξης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για τις μετακινήσεις στον Δήμο Κομοτηνής με όρους βιωσιμότητας σε ορίζοντα δεκαετίας και αποτελεί «συμμόρφωση» στις ευρωπαϊκές οδηγίες.

Στην παρούσα φάση εκπονείται το Στάδιο Ι του ΣΒΑΚ, το οποίο σαν σκοπό έχει μεταξύ άλλων την επεξεργασία και ανάλυση των δεδομένων αποτύπωσης της υφιστάμενης κατάστασης που θα προκύψουν από πρωτογενή έρευνα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Τεχνική Εταιρεία Μελετών “CONSORTIS” ως ανάδοχο – μελετητικό γραφείο, θα πραγματοποιήσει έρευνες πεδίου στην πόλη της Κομοτηνής κατά τη χρονική περίοδο 23/03/2022 – 15/04/2022.

Οι έρευνες πεδίου περιλαμβάνουν:

Τονίζεται ότι στην περίπτωση των κυκλοφοριακών μετρήσεων σε καμιά περίπτωση δεν θα παρεμποδιστεί η διερχόμενη κυκλοφορία.

Παρακαλείστε λοιπόν όπως διευκολύνετε τις εργασίες συμπλήρωσης/ ή και συλλογής των απαραίτητων στοιχείων για την επιτυχή συνέχιση του έργου. Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για να υποστηρίξουν την αρτιότητα του εν λόγω Σχεδίου.

Με τη συμμετοχή μας συμβάλουμε όλοι στην επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων της πόλης μας και στη βιώσιμη ανάπτυξη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΣΒΑΚ Δήμου Κομοτηνής στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://svak.komotini.gr/

Exit mobile version