ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Κομοτηνή:7 κρούσματα κορωνοϊού στους δόκιμους συνοριοφύλακες που παρουσιάστηκαν στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων-4 στο Διδυμότειχο

Σε εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού “rapid tests” υποβλήθηκαν νεοεισερχόμενοι Συνοριακοί Φύλακες σε Κομοτηνή και Διδυμότοειχο όπως είχε πρόσφατα ανακοινωθεί .

Οι νέοι Συνοριοφύλακες μπήκαν στις Σχολές της ΕΛΑΣ με την ορκωμοσία τους να πραγματοποιείται άμεσα (31/10) και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, υποβλήθηκαν σε rapid tests, από τα ειδικά κλιμάκια Υγειονομικών της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr, θετικά κρούσματα ανιχνεύτηκαν στους νεοπροσληφθέντες Συνοριοφύλακες στα Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και Διδυμοτείχου, οι οποίοι παρουσιάστηκαν για εκπαίδευση. Από τα αποτελέσματα προέκυψαν επτά θετικά κρούσματα στις Σχολές της Κομοτηνής, ενώ από την ιχνηλάτηση των επαφών τους 14 άτομα τέθηκαν σε περιορισμό ενώ στις Σχολές του Διδυμοτείχου τέσσερα κρούσματα ανιχνεύτηκαν θετικά με 14 επαφές από την ιχνηλάτηση να τίθενται σε περιορισμό μεταδίδει το evros24.gr.

Back to top button