Κομοτηνή: υποχώρησε το οδόστρωμα στον δρόμο Εκτενεπόλ- Ήφαιστος – Πανεπιστημιούπολη

Η υποχώρηση του οδοστρώματος  στον δρόμο Εκτενεπόλ- Ήφαιστος – Πανεπιστημιούπολη δημιούργησε μια μεγάλη τρύπα που καθιστά αδύνατη την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Κομοτηνής για την αντιμετώπιση του προβλήματος καθώς βρέθηκαν στο σημείο ο Δήμαρχος Ιωάννης Γκαράνης, η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών Δέσποινα Πάσσου, στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας και της ΔΕΥΑΚ όπως επίσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης και του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής.

Εργαζόμενοι του Δήμου τοποθέτησαν κάγκελα και κορδέλες για την αποτροπή ατυχήματος οχημάτων και πεζών και αποφασίστηκε  η εκτροπή της κυκλοφορίας.                      

Ο δρόμος είναι στην ευθύνη του Δήμου Κομοτηνής ως προς τη συντήρησή του, μετά την επέκταση του σχεδίου πόλεως, γι’ αυτό και οι υπηρεσίες με την αρωγή εργολάβου που έχει σύμβαση σε ισχύ θα προχωρήσουν στην αποκατάσταση της βλάβης. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ  ερευνούν τους πιθανούς λόγους που προκάλεσαν την βλάβη στο οδόστρωμα. Ο Δήμαρχος κ. Γκαράνης διαβεβαίωσε ότι όλες οι υπηρεσίες του Δήμου καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση του οδοστρώματος ώστε ο δρόμος να δοθεί σε κυκλοφορία με απόλυτη ασφάλεια καθώς συνδέει την πόλη με την πανεπιστημιούπολη αλλά και πολλούς οικισμούς τόσο της Κομοτηνής όσο και του γειτονικού Δήμου Ιάσμου. Μέχρι τότε συνιστά στους διερχόμενους απόλυτη προσοχή για να μην προκληθεί κάποιο ατύχημα. Ταυτόχρονα ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης και το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής για την άμεση παρουσία.

Exit mobile version