ΑυτοδιοίκησηΚορυφαίαΠολιτισμόςΡεπορτάζ

Η Κομοτηνή στο “ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ” μέσα από ένα 20σέλιδο αφιέρωμα που επιμελήθηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του 3ου ΓΕΛ της πόλης

Πραγματικά εκπληκτική δουλειά των μαθητών του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής που σε συνεργασία με τους καθηγητές τους επιμελήθηκαν ένα 20 σέλιδο αφιέρωμα το οποίο σήμερα συμπεριλαμβάνεται στην έκδοση του “ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ” που τουλάχιστον στην πόλη μας έγινε ανάρπαστο.

Την προσπάθεια στήριξε ο Δήμος Κομοτηνής .

Αξίζουν συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στην ομάδα αυτή για την αξιομνημόνευτη δουλειά της στα πλαίσια της εξωστρέφειας που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.

Στο αφιέρψμα αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης ,ο Κίμων Λεχούδης ,η Σοφία Μενεσελίδου και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πέτρος Ζωγράφου που ανάφερε σε ανάρτησή του :

“H  Κομοτηνή προβλήθηκε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο μέσα από ένα 20σέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ». Με «ξεναγό» την εκπληκτική δουλειά των μαθητών και των εκπαιδευτικών του 3ου ΓΕΛ της πόλης, που παρουσίασαν τον πολυεπίπεδο και μοναδικό χαρακτήρα της.

Είμαστε αισιόδοξοι για την πόλη και το μέλλον της με αυτά τα παιδιά .Ο Δήμος φυσικά στηρίζει κάθε τέτοια προσπάθεια διαχρονικά .

Ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού συγχαίρω θερμά την συντακτική ομάδα θεωρώντας τα μέλη της ως «οιονεί» συνεργάτες στην συλλογική προσπάθεια της προσβολής και της εξωστρέφειας του αγαπημένου μας τόπου ..”

Back to top button