ΚοινωνίαΕλλάδα

Κομοτηνή: «Μέγκα» εμβολιαστικό Κέντρο δημιουργείται στην πλατεία-Έρχεται το εμβόλιο της Johnson & Johnson για όλους-Δώρο σαμπουάν σε όσους εμβολιαστούν από την εταιρεία!

Μπορεί να μοιάζει με ψέμα αλλά είναι απόλυτα αληθινό…Η Ροδόπη μπορεί να έκανε μέχρι τώρα χαμηλές εμβολιαστικές πτήσεις στο θέμα της δημιουργίας μίας ασπίδας ανοσίας ,ήρθε όπως η ώρα της ανατροπής.

Ο Υπουργός Βασίλης Κικίλιας ,παλιός φίλος της περιοχής ,βλέποντας ότι στη Ροδόπη η κατάσταση δεν πάει καλά, την πήρε στα χέρια του παρεμβαίνοντας δραστικά. Με απόφασή του στήνεται στην πλατεία Κομοτηνής «Μέγκα» εμβολιαστικό κέντρο στο οποίο από Δευτέρα θα ξεκινήσουν μαζικοί εμβολιασμοί του πληθυσμού. Το Κέντρο θα διαθέτει 10 εμβολιαστικές γραμμές οι οποίες θα κατανεμηθούν στους 4 Δήμους αναλογικά.

Για να κινητροδοτήσει έτι περεταίρω την βούληση του κόσμου να προσέλθει και να εμβολιαστεί  ,κατ εξαίρεση και μόνο για τη Ροδόπη ,καταφθάνουν απευθείας από την Αμερική εμβόλια της εταιρείας Johnson & Johnson τα οποία είναι μονοδοσικά και έτσι όποιος τα κάνει ξεμπερδεύει μία και καλή .Μάλιστα ο Νίκος Χαρδαλιάς ειδικά για τη Ροδόπη έχει εκδώσει σχετικές αδειοδοτήσεις και έτσι θα μπορούν να εμβολιαστούν όσοι ενήλικες το επιθυμούν χωρίς να δεσμεύονται από το ηλικιακό όριο που ισχύει κάθε φορά για την υπόλοιπη χώρα.

Μάλιστα για το θέμα από αύριο θα τοποθετηθεί ειδική πλατφόρμα (προσφορά του Συνεταιρισμού βαμβακοπαραγωγών Ροδόπης ) στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέτουν την βούλησή τους αυτή…

Οι τοπικοί παράγοντες έχοντας ενθουσιαστεί με την εξέλιξη αυτή και θέλοντας να την καταστήσουν ευκαιρία ανάπτυξης πρότειναν στον Χάρη Θεοχάρη να λειτουργήσει και μία ακόμη γραμμή ειδικά και μόνο για Βαλκάνιους οι οποίοι και θα μπορούν να περνούν τα σύνορα της Νυμφαίας προκειμένου να εμβολιαστούν με απαραίτητη και αυστηρή  προϋπόθεση να επιλέξουν την Ροδόπη για να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους .Για τον καλύτερο έλεγχο της κατάστασης θα υπάρξουν περιπολίες της Αστυνομίας και του Στρατού στα σύνορα με Εβρο και Ξάνθη μην τυχόν και κάποιος Βαλκάνιος αποφασίσει ,κρυφά, να διαφύγει και να πάει αλλού για διακοπές .

Και δεν σταματάμε εδώ…Επειδή σε λίγο ο καιρός ανοίγει και οι θερμοκρασίες θα ανέβουν και προκειμένου να μην ανακοπεί το αναβράζον εμβολιαστικό κύμα ,γνωστή εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή πράσινης ενέργειας θα τοποθετήσει μία ανεμογεννήτρια στην πλατεία της Κομοτηνής για να δροσίζει τους προσερχόμενους .Η υποδομή αυτή θα μείνει στην πόλη για να μας κάνει αέρα όταν όλα θα έχουν πιά τελειώσει …Η προσφορά γίνεται για να διαψευστούν και οι γνωστές ¨Κασσάνδρες» που σχολίαζαν ότι οι εταιρείες δίνουν στους ντόπιους καθρεφτάκια για να τους προσφέρουν ανεξάντλητη ανάπτυξη.

Και το καλύτερο για το τέλος γιατί οι καλές και αληθινές ειδήσεις σε αυτό τον τόπο δεν έχουν τελειωμό :η εταιρεία μαζί με τα εμβόλια θα προσφέρει σε όλους όσοι εμβολιαστούν και ένα σαμπουάν «όχι πια δάκρυα στα μάτια».

Συγνώμη αλλά εσύ μπορείς να αντισταθείς σε αυτή την προσφορά ;

Back to top button