ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Κομοτηνή: “η καρδιά μας και ο κορωνοϊός “-Ενημερωτικές εκδηλώσεις στην πλατεία για την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

Ο Σύλλογος Στήριξης και Αποκατάστασης Καρδιοπαθών και Πρόληψης Καρδιοπαθών Νομού Ροδόπης καλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους κα τα μέλη του Συλλόγου στην Πλατεία Ειρήνης την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:30 έως 20:30 καθώς και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00 έως 13:30 για να γιορτάσουμε και φέτος όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ενάντια στον κορωναϊό και προστατεύοντας την καρδιά μας.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ο Δήμος Κομοτηνής (ΔΚΕΠΠΑΚ), το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κομοτηνής, ο Ιατρικός Σύλλογος, και άλλοι φορείς.Θα χαρούμε να

σας δούμε, διατηρώντας τις αποστάσεις και αποφεύγοντας το συνωστισμό, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής. Οι γιατροί της πόλης μας και το επιστημονικό προσωπικό της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, θα ενημερώνουν το κοινό, θα παρέχουν συμβουλευτική προληπτικής αγωγής, θεραπευτικής άσκησης και αποκατάστασης και σχετικές πληροφορίες στους πολίτες για το τι πρέπει να προσέχουμε για να προστατεύσουμε την υγεία μας.

Σας περιμένουμε στην πλατεία Κομοτηνής, σεβόμενοι τις οδηγίες προστασίας κατά του κορωναϊού (COVID-19). Η δική σας παρουσία και φέτος, όπως πέρυσι και πρόπερυσι, θα μας ενισχύσει να καθιερώσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς ως μια γιορτή υγείας των πολιτών της Κομοτηνής και της Ροδόπης.

Back to top button