Κομοτηνή: δεκάδες νέοι περιμένουν για το τεστ του κορωνοϊού

Περισσότερα από 150 νέα κυρίως άτομα βρίσκονται αυτή την ώρα στον αύλειο χώρο της Δνσης Υγείας στην Κομοτηνή όπου συνεργείο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει ,σήμερα και αύριο ,δωρεάν τεστ για κορωνοϊό

Ο πρωτοφανής αυτός αριθμός ,μαθητών αλλά και φοιτητών κυρίως μαρτυρά αφενός μεν την προσωπική τους αγωνία αφετέρου δε την τεράστια εξάπλωση του ιού στην τοπική κοινωνία .

Δυστυχώς και ενώ οι άνθρωποι καλούνται να κάνουν το τεστ για τον κορωνοϊιό πουθενά δεν τηρούνται αποστάσεις με το σύνολο των αναμενόντων να είναι κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες .

Να σημειωθεί ότι τεστ θα γίνονται μέχρι τις 3μμ σήμερα και θα επαναληφθούν αύριο την ίδια ώρα:12μ με 3μμ .τα αποτελέσματα αναμένονται να βγουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μάλλον θα συνηγορήσουν για το πέρασμα της Ροδόπης στο κόκκινο επίπεδο..

Σήμερα τέλος υπήρξε μία πολύ έντονη φημολογία στην Κομοτηνή για πολλούς θετικούς στον ιό συμπολίτες που παραβρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες σε (ευχάριστο) κοινωνικό γεγονός που έλαβε χώρα στην πόλη .

Σάκης Αντωνίου

Exit mobile version