ΚορυφαίαΟικονομίαΡεπορτάζ

Kλείνει (δυστυχώς) το ΙΚΕΑ της Κομοτηνής

Μπορεί να μην ήταν μία εμβληματική επένδυση καθώς ήταν ένα μικρό κατάστημα περισσότερο εκθεσιακός χώρος ωστόσο η είδηση πως το ΙΚΕΑ της Κομοτηνής κλείνει δημιουργεί στεναχώρια στην τοπική κοινωνία. Και αυτό γιατί πολύς κόσμος εξυπηρετήθηκε από την λειτουργία στα 10 και πλέον χρόνια που παρέμεινε ανοικτό με την πλειοψηφία των φοιτητών και των στρατιωτικών να το επιλέγουν λόγω την φθηνών αλλά ποιοτικών προϊόντων του.

Όπως έγινε γνωστό η μητρική εταιρεία ,για άγνωστο λόγο ,αποφάσισε να κλείσει το κατάστημα μεταφέροντας ,όπως ακούγεται, τη λειτουργία του στη γειτονική Αλεξανδρούπολη που παρουσιάζει είναι η αλήθεια αξιοσημείωτη δυναμική ανάπτυξης.

Το κατάστημα θα παραμείνει για ένα δεκαήμερο ανοικτό εκποιώντας τα προϊόντα που διέθετε ως εκθεσιακά στο κατάστημα .Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα περισσότερα έχουν ήδη πωληθεί σε εκπτωτική τιμή σε εκείνους που έσπευσαν από το πρωί ακούγοντας την είδηση από στόμα σε στόμα.

Η σκέψη μας είναι στους εργαζόμενους του καταστήματος που θα αναζητήσουν μοιραία δουλειά αλλού..

Η ειρωνεία της είδησης είναι πως λίγες μέρες πριν σε διπλανό χώρο ,μόλις σε 50 μέτρα απόσταση ,ο Πρωθυπουργός και πλειάδα Υπουργούν μιλούσαν για την ανάπτυξη της Ροδόπης και της Θράκης …

Back to top button