ΚορυφαίαΚοινωνίαΡεπορτάζ

ΚΙΝΑΛ :πως ψήφισαν σε κάθε Δήμο στη Ροδόπη

Μεγάλο το ενδιαφέρον αλλά και η συμμετοχή των πολιτών στην εσωκομματική διαδικασία εκλογής Προέδρου στη Ροδόπη χθες. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι στο Νομό το κόμμα, στις εκλογές του 2019 σημείωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά του πανελλαδικά ,δηλαδή τριπλάσια περίπου του που κατέγραψε στη χώρα φυσικά λόγω της ισχυρής παρουσίας του Ιλχάν Αχμέτ.

Η συμμετοχή σχεδόν 2000 συμπολιτών στη διαδικασία είναι ένας αριθμός που φανερώνει δυναμική.

Ο Γιώργος Παπανδρέου με την πρωτιά του στη Ροδόπη επιβεβαίωσε ότι διαθέτει ισχυρές δυνάμεις στην περιοχή μας.

Έτσι κέρδισε και τους 3 περιφερειακούς Δήμους της Ροδόπης καθώς και σε μία από τις τρεις κάλπες της Κομοτηνής. Ο Νίκος Ανδρουλάκης νίκησε στις υπόλοιπες αλλά πουθενά, εκτός ίσως από τις Σάπες, δεν είχε μεγάλη διαφορά από τον πρώην Πρωθυπουργό.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν κατάφερε να πλησιάσει τους 2 πρωτοπόρους ενώ αξιοσημείωτο είναι πως ήρθε δεύτερος σε Ίασμο και Σάπες και σχεδόν ισοβάθμισε με τον Γιώργο Παπανδρέου σε μία κάλπη της Κομοτηνής. Φάνηκε ότι η δύναμη του ήταν η Αττική κάτι που τελικά τον οδήγησε εκτός του δεύτερου γύρου.

Η επόμενη Κυριακή λοιπόν αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως για να αποτυπωθεί αν τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου θα κρατήσει στη Ροδόπη την πρωτιά του ή η δυναμική του Ανδρουλάκη αλλάξει τα δεδομένα…

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη Ροδόπη:

Back to top button