Kid’s Brainhub: ένα πρωτοποριακό κέντρο ανάπτυξης του παιδικού εγκεφάλου ανοίγει τις πόρτες του στην Κομοτηνή

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ανατόλια η παρουσίαση του kid’s Brainhub, ενός πρωτοποριακού κέντρου ανάπτυξης του παιδικού εγκεφάλου που σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στην Κομοτηνή. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν η κα Λιζέτα Λιούρτα, Ψυχολόγος MSc και  ο κ Κωστής Καρανάσιος, Instructional designer.

Στο κοινό που παρευρέθη παρουσιάστηκαν τα δύο προγράμματα του κέντρου. Το Brainobrain® το οποίο είναι ένα παγκόσμια διαδεδομένο και βραβευμένο πρόγραμμα ανάπτυξης εγκεφάλου, δεξιοτήτων και χαρακτήρα για παιδιά 5-15 ετών. Συνδυάζει τρεις μεθόδους μάθησης: την εξελιγμένη μορφή του Άβακα, Τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Τεχνικές Ανάπτυξης Προσωπικότητας. Το Brainobrain συντελεί στην ισορροπημένη ανάπτυξη του παιδικού εγκεφάλου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ευφυΐα των παιδιών, τη νοητική τους ανάπτυξη, τη μάθηση, την κατανόηση, τη συγκέντρωση, την κριτική τους ικανότητα και τη σχολική τους επίδοση.

Το δεύτερο πρόγραμμα του Kid’s Brainhub είναι το Go with the Flow. Βασίζεται στην ενσυνειδητότητα (mindfulness), δηλαδή στην ικανότητα να επικεντρωνόμαστε συνειδητά στο εδώ και το τώρα. Στόχος του προγράμματος είναι να καλλιεργήσει και να εξασκήσει την ενσυνειδητότητα σε παιδιά και εφήβους 5-18 ετών, ώστε μέσα από τη βαθιά κατανόηση του εαυτού τους να προωθηθεί η ψυχική και συναισθηματική τους γαλήνη και λειτουργικότητα.

Σκοπός του kid’s Brainhub είναι να στηρίξει τα παιδιά ώστε να αναπτύξουν ποικίλες δεξιότητες και να αποκτήσουν από νωρίς στη ζωή τα εφόδια εκείνα που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής μας και που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα τόσο τη δική τους όσο και των γονιών τους.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και τα πρώτα τμήματα έχουν ήδη διαμορφωθεί, ενώ συνεχώς δημιουργούνται καινούρια.

Για περισσότερες πληροφορίες  για τα προγράμματα του kid’s Brainhub και για εγγραφές, τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

Kid’ Brainhub

Σιδηροχωρίου 27, Κομοτηνή

Τηλ: 6977439063 & 6939488631

Facebook: Brainobrain Komotini 

Exit mobile version