ΚοινωνίαΤοπικές ειδήσεις

Kι άλλη “μεταγραφή” Μέτιου :άμισθη ειδική σύμβουλος σε θέματα παιδείας η Αλεξάνδρα Γκουλιάμα

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, η φιλόλογος Αλεξάνδρα Γκουλιάμα από την Αλεξανδρούπολη ορίζεται άμισθη ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα Παιδείας.

Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακούτίτλουειδίκευσης στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση απότο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Διδάκτοραςστο Τμήμα Ιατρικής του ΔΠΘ (Παιδοψυχιατρική) με αντικείμενο έρευνας τον σχολικό εκφοβισμό, η κ. Γκουλιάμα θα υπηρετεί στην Περιφέρεια εθελοντικά παρέχοντας συμβουλές και διατυπώνοντας εξειδικευμένες γνώμες σε ζητήματα Παιδείας.

Να σημειωθεί ότι η κ Γκουλιάμα ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και εξελέγη αρχικά στο περιφερειακό συμβούλιο με την Περιφερειακή Σύνθεση ,την παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη , έχασε όμως την έδρα στο εκλογοδικείο μετά από προσφυγή του Κώστα Εξακουστού αφού η διαφορά μεταξύ τους ήταν οριακή .

Να σημειωθεί ότι προ μηνός ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης με την Περιφερειακή Σύνθεση Τζιχάν Ιμάμογλου ανεξαρτητοποιήθηκε και ανέλαβε καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη …

Back to top button