ΡεπορτάζΤοπικές ειδήσεις

Κι άλλες φόλες στην παραλία του Κρυονερίου-Αγανάκτηση από τους εθελοντές ανυπαρξία από το Δήμο

Πάνω από 10 σκυλιά ,αδέσποτα όλα που δεν ενοχλούσαν κανένα βρήκαν τραγικό θάνατο από φόλες στην παράλια ζώνη του Δήμου Μαρώνειας Σαπών τους τελευταίους 2 μήνες ,.όπως πληροφορούμαστε από την διαχειρίστρια της σελίδας «Αδέσποτα Ξυλαγανής Μαρώνειας «.Αλλα δύο άτυχα ζώα θανατώθηκαν χθες από κάποιο άγνωστο ενώ αγνοούνται και τα υπόλοιπα ζώα στο Κρυονέρι.

Η ίδια καταγγέλλει την ανυπαρξία του δημοτικού κτηνιάτρου στο Δήμο Μαρώνειας Σαπών ενώ δεν υπάρχουν ούτε κτηνιατρικές γνωματεύσεις για τους θανάτους.

Οι ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι που σηκώνουν μόνοι τους το βάρος της σίτισης ,αποπαρασίτωσης αλλά και στείρωσης των ζώων στην περιοχή, δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου ενώ ο Δήμος μάλλον ως παρατηρητής του φαινομένου εμφανίζεται έχοντας ωστόσο ευθύνη για το θέμα.

Να σημειωθεί ότι τα ζώα αυτά όχι μόνο δεν ενοχλούν αλλά συχνά λειτουργούν και ως φύλακες των σπιτιών των παραθεριστών στα οποία δεν σημειώνονται κρούσματα κλοπών εκεί που αυτά ,κατ ανάγκη ζουν ..Πολιτισμός ώρα μηδέν.

Είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια περιστατικά ως χαρακτηριστικά μίας αδιάφορης κοινωνίας και μίας αμήχανης ,για το θέμα αυτοδιοίκησης .

Back to top button
Close