Με καταγωγή από το Διδυμότειχο ο 35 χρονος που έχασε σήμερα τη ζωή του από τον ιο στη Θεσσαλονίκη.

Μουσουλμάνος από το Διδυμότειχο ήταν ο άτυχος 35 χρονος που έχασε τη ζωή του σήμερα στη Θεσσαλονίκη .

Μέρα – μέρα την πορεία του άτυχου 35χρονου από τη στιγμή που εμφάνισε πυρετό έως την ώρα που κατέληξε περιέγραψε η πεθερά του – Δύο τεστ είχαν βγει αρνητικά – Ο 35χρονος ξυλουργός που άφησε πίσω του ένα παιδάκι θα γιόρταζε στις 27 του μήνα τα γενέθλιά του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του άτυχου 35χρονου, που έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, νικημένος από τον κορωνοϊό, χωρίς να έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα, ενώ και τα δυο τεστ κορωνοϊού στα οποία είχε υποβληθεί νωρίτερα, είχαν βγει αρνητικά.

Η πεθερά του Μ.Κ., πατέρα ενός μικρού κοριτσιού, που νόσησε από τον ιό και η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία, μίλησε στον ΣΚΑΪ, για την τραγική κατάσταση που βιώνει η οικογένειά του τις τελευταίες ημέρες.

«Μέχρι την Παρασκευή (10 Απριλίου) ο γαμπρός μου δούλευε. Το ίδιο βράδυ είχε ρίγος, το Σάββατο το πρωί έκανε 38 πυρετό, μετά κατέβηκε ο πυρετός με κομπρέσες κλπ κι εκείνη την ημέρα έπαιξε στο μπαλκόνι του σπιτιού με την κόρη του. Το βράδυ ανέβασε ξανά πυρετό 38 και μισό. Την Κυριακή έπαιρναν τηλέφωνο τον ΕΟΔΥ που τους έλεγε να καθίσουν 3 ημέρες στο σπίτι για να δουν πώς θα εξελιχθεί. Η κόρη μου ρώτησε μήπως πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο γιατί στο σπίτι υπάρχει κι ένα παιδάκι ενάμιση έτους» είπε αρχικά η πεθερά του 35χρονου και συνέχισε, μιλώντας για την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

«Στο νοσοκομείο τελικά τον πήγα εγώ. Πήραμε σε έναν γιατρό τηλέφωνο τη Δευτέρα και μας έδωσε μια αντιβίωση. Θα κάνω μια παρένθεση, λέγοντας πως φταίει και το κράτος, που μας άφησε αβοήθητους, καθώς κανείς γιατρός δεν μας δεχόταν, ούτε ιδιωτικός ούτε στο κέντρο υγείας, όταν τους λέγαμε πως έχει πυρετό. Τον πήγα περπατώντας στο νοσκομείο. Όταν κάναμε την εισαγωγή είχε 38 πυρετό και τίποτε άλλο. Του μέτρησαν το οξυγόνο και είχε 95. Του έβγαλαν ακτινογραφία η οποία έδειξε μια διήθηση, έτσι μας είπαν. Οι αιματολογικές του ήταν πολύ καλές. Μετά ρώτησε η κόρη μου τους γιατρούς για τα τεστ που θα έπρεπε να κάνει όλη η οικογένεια, αν έβγαιναν τα δικά του τεστ θετικά. Της απάντησαν πως πρέπει να περιμένουμε, καθώς μπορεί να είμαστε ασυμπτωματικοί και θα κάναμε το τεστ μόνο αν εμφανίζαμε κάποιο σύμπτωμα. Πήραν τον γαμπρό μου μέσα, του έκαναν το πρώτο τεστ και το δεύτερο τεστ, που βγήκαν αρνητικά».

Ακολούθως, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκαν για την διασωλήνωση του Μ.Κ. και για τις τραγικές στιγμές που ακολούθησαν μέχρι να καταλήξει.

«Την Πέμπτη το απόγευμα τον μετέφεραν στο «Γεννηματά» για να κάνει αξονική και εκεί είδαν μια πολύ βαριά πνευμονία. Την ίδια μέρα τον έβαλαν σε οξυγόνο, καθώς είχαν διαπιστώσει πως είχε πέσει, υπήρχε κορεσμός. Την Παρασκευή το βράδυ στις 12 μας πήραν τηλέφωνο για να μας πουν πως θα τον μεταφέρουν στη ΜΕΘ και θα τον διασωληνώσουν, επειδή η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί. Όταν κατέβηκε στη ΜΕΘ, δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Ήταν ένα νεότατο παιδί, που δεν κάπνιζε, δεν είχε πρόβλημα υγείας, δεν ήταν κανένας παππούλης για να μην μας ενημερώνουν. Στις 27 Απριλίου είχε τα γενέθλιά του… Όταν με πήραν για να μας πουν πως απεβίωσε, μας είπαν πως θα έπρεπε να κάνουε το τεστ. Δεν μας έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο…» κατέληξε.( με στοιχεία από το protothema και τον SKAI)

Exit mobile version