ΑστυνομικάΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Καταγγελία του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη:”κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά μου και ζητούν αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών για δήθεν παραγγελίες”-Κατέθεσε μήνυση κατ αγνώστων

Μήνυση κατ αγνώστων κατέθεσε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης καταγγέλλοντας στο διαδικτυακό του προφίλ στο fb ότι άγνωστοι ,επικαλούμενοι το όνομά του προβαίνουν σε τηλεφωνικές παραγγελίες προϊόντων και στη συνέχεια ζητούν τραπεζικούς λογαριασμούς προκειμένου να πληρώσουν γι αυτά .Ο ίδιος καλεί οποιονδήποτε επαγγελματία γίνει κοινωνός κάποιας τέτοιας πρόθεσης από επιτήδειο να επικοινωνήσει άμεσα μαζί του λέγοντας ότι δεν προβαίνει ποτέ σε “τηλεφωνικές παραγγελίες”. Αναφέρει στην καταγγελία του :

“Πριν από λίγο με ενημέρωσαν υπεύθυνα επαγγελματίες της πόλης μας ότι άγνωστοι χρησιμοποιούν το όνομά μου και προβαίνουν σε τηλεφωνικές παραγγελίες ζητώντας αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών, προκειμένου να πληρώσουν τις παραγγελίες. Αμέσως μόλις το πληροφορήθηκα, απευθύνθηκα στην αστυνομία και κατέθεσα μήνυση κατ’ αγνώστων. Ενημερώνω τους επαγγελματίες του τόπου μας ότι ουδέποτε προβαίνω σε τηλεφωνικές παραγγελίες. Σε περίπτωση που κάποιος το επιχειρήσει ξανά εξ ονόματός μου, παρακαλώ να με ειδοποιήσουν άμεσα»

Back to top button