ΑστυνομικάΕλλάδαΤοπικές ειδήσεις

Καταδίωξη από τις Σάπες μέχρι την Καβάλα για τη σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (24-4-2020) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, το όχημα εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη θαμνώδη περιοχή, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθόσον συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη του, καθώς επίσης ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Back to top button