Τοπικές ειδήσεις

Και στο Θρυλόριο άναψε από το Δήμαρχο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο Δήμος Κομοτηνής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που διοργανώνει φέτος, επιχειρεί να μεταφέρει το εορταστικό κλίμα και σε περιφερειακούς οικισμούς του.
Έτσι, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019, σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Θρυλορίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Θρυλορίου, «Η Κερασούντα και το Γαρς», άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο του χωριού. Συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Κομοτηνής,
παρουσία του Προέδρου και μελών του Τοπικού Συμβουλίου, του Αντιδημάρχου
Οικονομικών, της Προέδρου της ΔΚΕΠΠΑΚ, της Προέδρου και μελών του Πολιτιστικού συλλόγου και κατοίκων του οικισμού μεταφέρθηκε το μήνυμα του εορτασμού και στο Θρυλόριο.
Οι γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου παρασκεύασαν και πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους παραδοσιακά κεράσματα, ενώ μικροί και μεγάλοι φέραν στολίδια και στόλισαν το δέντρο. Ο Δήμαρχος Κομοτηνής ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και
δήλωσε ότι τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή Αγάπης και χαράς, που πρέπει να διατρέχει ως πνεύμα το σύνολο του Δήμου Κομοτηνής.

Back to top button
Close