«Δεν είναι ιθαγενείς», «Δώσε και μένα μπάρμπα!» ..Μία αντιπαράθεση με φόντο τις ανεμογεννήτριες του Κέχρου

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος γύρω από την θετική γνωμοδότηση  της δημιουργίας αιολικού πάρκου στον Κέχρο όπως ,κατά πλειοψηφία ,αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜΘ. Αφορμή αυτή τη φορά η «έκρηξη» του Αντιπεριφερειάρχη Τζιχάν Ιμάμογλου ο οποίος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επιτέθηκε στην παράταξη του Κώστα Κατσιμίγα για την ανακοίνωση περί «καθρεπτών σε ιθαγενείς» που η παράταξή του είχε κυκλοφορήσει σχολιάζοντας τα ανταποδοτικά οφέλη που συνυπέγραψαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κέχρου και ο Αντιδήμαρχος Αρριανών με την κατασκευάστρια εταιρεία.

Ο ίδιος, μιλώντας στη συνεδρίαση είπε μεταξύ άλλων : «Ναι στη σάτιρα, ναι στο χιούμορ, αλλά θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί, και θεωρώ μειωτικό και προσβλητικό τον παραλληλισμό των ανθρώπων του ορεινού όγκου, με ιθαγενείς Ινδιάνους που μπορεί να τους πείσει κανείς με χάντρες και καθρεφτάκια» για να προσθέσει πως «Μπορεί να είναι μειονότητα, μη οντότητα δεν είναι, κανείς δεν μπορεί να πείσει κανένα με καθρεφτάκια και χάντρες» υπερασπιζόμενους του συν υπογράφοντες κατοίκους του Κέχρου.

Η απάντηση στον κ Ιμάμογλου δόθηκε με ανακοίνωση της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία » υπό τον τίτλο «Δώσε και μένα μπάρμπα»!

«Πονηρός ο …αργόμισθος αντιπεριφερειάρχης «αέρα-πατέρα» Τζιχάν Ιμάμογλου! Για να υπεραμυνθεί της καταστροφής που θα προκαλέσουν οι τερατώδεις ανεμογεννήτριες στην περιοχή του Κέχρου, εμφάνισε εκ του πονηρού τις δηλώσεις της παράταξής μας για «ιθαγενείς και καθρεφτάκια» ως δήθεν προσβάλλουσα τους κατοίκους του ορεινού όγκου, λες και αυτοί εκφράζονται μόνο με τις …γαργάρες του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας και του αντιδημάρχου Κέχρου, που έσπευσαν, χωρίς καν απόφαση συλλογικού οργάνου να προσφέρουν την ατομική συγκατάθεσή τους στο «όραμα» του Δραμινού επιχειρηματία κου Παυλίδη για την ανάπτυξη του Κέχρου! Στο κάτω κάτω, ούτε στην αυλή του σπιτιού του θα μπούνε οι ανεμογεννήτριες, ούτε η πολιτική στάση της δια ανταλλαγμάτων «μεταβολής θέσεων» (όπως αυτή του Προέδρου της Κοινότητας Κέχρου), είναι ξένη προς τον κο Τζιχάν.

Exit mobile version