ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαίαΡεπορτάζ

Ιλχάν Αχμέτ,Γιάννης Γκαράνης ,Δάμων Δαμιανός, Παύλος Δαμιανίδης και Γιώργος Μανανάς για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά-Ρεπορτάζ από την τελευταία παρουσία της στην Κομοτηνή(web tv)

Η Ροή news φιλοξενεί δηλώσεις του βουλευτή Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη ,του μέλους της ΚΕ Δάμωνα Δαμιανού και του Γραμματέα της ΝΕ Ροδόπης Παύλου Δαμιανίδη και του τέως υποψηφίου βουλευτή Γιώργου Μανανά , για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

Ιλχάν Αχμέτ:Υπήρξε μία από τις σπουδαιότερες πολιτικούς…

«Είμαι συντετριμμένος στο άκουσμα της θλιβερής είδησης της απώλειας της Φώφη Γεννηματά. Υπήρξε μια από τις σπουδαιότερες πολιτικούς που είχα την τύχη να συνεργαστώ και να γνωρίσω όλα αυτά τα χρόνια. Στέκομαι σήμερα με δέος μπροστά στην ανθρώπινη απώλεια και εύχομαι ο Θεός να την αναπαύσει. Θερμά συλλυπητήρια στον Ανδρέα και τα παιδιά της…» δηλώνει ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ που διαχρονικά υπήρξε φίλος της εκλιπούσης Προέδρου

Δάμων Δαμιανός: Υπήρξε πρωταγωνίστρια

«Η Φώφη Γεννηματά υπήρξε πρωταγωνίστρια σε όλες τις μάχες της ζωής της. Ως γυναίκα, μητέρα, πολιτικός, στην αυτοδιοίκηση, στα καθήκοντα της ως αρχηγού της Δημοκρατικής Παράταξης. Ως πρωταγωνίστρια έφυγε σήμερα, σύμβολο θάρρους για τους καρκινοπαθείς και ενότητας της Παράταξης μας. Καλό κατευόδιο Φώφη..»

Γιάννης Γκαράνης : το παράδειγμα της ακατάβλητης γενναιότητάς της φωτεινός φάρος για όλους μας

“Η απώλεια της Φώφης Γεννηματά μας συγκλονίζει και μας θλίβει όλους βαθύτατα. Μια γενναία γυναίκα και μια σημαντική πολιτικός έχασε σήμερα την άνιση μάχη με τον καρκίνο. Μάχη, που έδωσε με περίσσιο θάρρος όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς, ταυτόχρονα, να εγκαταλείψει ποτέ την πάλη για έναν καλύτερο κόσμο από τον στίβο της πολιτικής. Άξιο τέκνο του σπουδαίου Γιώργου Γεννηματά εργάστηκε για το καλό του τόπου και για το στέριωμα της δημοκρατίας στη χώρα μας. Με αξιοπρέπεια, ήθος και συνέπεια υπηρέτησε τις ιδέες της και το όραμά της για την Ελλάδα του αύριο. Ας είναι το παράδειγμα της ακατάβλητης γενναιότητάς της φωτεινός φάρος για όλους μας και η μνήμη της αιώνια.”

Παύλος Δαμιανίδης :Θα είναι πάντα στις καρδιές μας

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την απώλεια της Προέδρου μας. Το σοκ είναι τεράστιο. Τι να πεις και πώς να αποδεχτείς την απώλεια μιας τέτοιας προσωπικότητας που φεύγει τόσο νωρίς. Είναι αδύνατον να περιγράψεις με λόγια το μέγεθος της απώλειας. Όλοι εμείς που συμπορευτήκαμε μαζί της, κρατάμε ως οδηγό της ελπίδας, την αξιοπρέπεια, το ήθος, την ευγένεια, τον πολιτικό πολιτισμό, την γενναιότητα, την αγωνιστικότητα και τις ιδέες της. Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας.”

Γιώργος Μανανάς :ξεχώρισε για το ήθος ,την ευγένεια και την αγάπη της για τα κοινά

«Μία γυναίκα μόλις 56 ετών.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Μία γυναίκα που σε όλη της τη ζωή μαχόταν. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Μία γυναίκα που πάλεψε με ήθος και αξιοπρέπεια.⁣⁣⁣ Mια δυνατή γυναίκα⁣⁣.⁣⁣⁣⁣⁣⁣Παράδειγμα για κάθε άνθρωπο που δίνει αυτή την άνιση μάχη. ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Σε όλη την πολιτική της διαδρομή η Φωτεινή (Φώφη) Γεννηματά ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια, την αγάπη της για τα κοινά και τις κοινωνικές ευαισθησίες της.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.⁣⁣⁣⁣⁣” μέρος της ανάρτησης του

Η Φώφη Γεννηματά τελευταία φορά που επισκέφθηκε για πολιτικούς λόγους τη Ροδόπη ,το Νομό με το μεγαλύτερο ποσοστό για το ΚΙΝΑΛ πανελλαδικά ,τον Φεβρουάριο του 2020 μιλώντας σε πολυπληθή συγκέντρωση .Το ρεπορτάζ της Ροή news ακολουθεί…

Back to top button