Ιλχάν Αχμέτ: ζητά πρόσθετη χρηματοδότηση του Δήμου Αρριανών λόγω της καραντίνας σε οικισμούς του


Εστάλη αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδη από τον βουλευτή Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ, προς τον οποίο κοινοποιείται η επιστολή του δημάρχου Αρριανών που περιλαμβάνει αίτημα για πρόσθετη χρηματοδότηση του δήμου του για την ενίσχυση των πληττόμενων από τα περιοριστικά μέτρα λόγω Covid 19, κατοίκων των κοινοτήτων Στροφής, Αγιοχωρίου, Ηπίου και Νέδας του οικείου Δήμου.    

  ΑΝΑΦΟΡΑ

Αθήνα, 20/01/2021

Προς τον Υπουργό Εσωτερικών

κ. Βορίδη Μαυρουδή         

ΘΕΜΑ: Αίτημα για πρόσθετη χρηματοδότηση στον Δήμο Αρριανών της Π.Ε. Ροδόπης για την στήριξη της Κοινότητας Στροφής και των Τοπικών Κοινοτήτων Αγιοχωρίου, Νέδας και Ηπίου εξαιτίας των μέτρων περιορισμού λόγω Covid 19

Κύριε Υπουργέ,

Όπως γνωρίζετε από τις 31 Δεκεμβρίου 2020 εφαρμόσθηκαν περιοριστικά μέτρα λόγω Covid 19 στην Κοινότητα Στροφής του Δήμου Αρριανών που επεκτάθηκαν στις 5 Ιανουαρίου 2021 και στις Τοπικές Κοινότητες Αγιοχωρίου, Ηπίου και Νέδας του ίδιου Δήμου.

Ο Δήμος Αρριανών ανέλαβε την μέριμνα για την τροφοδοσία και την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, φάρμακα) των κατοίκων των ανωτέρω κοινοτήτων καθώς και κάθε είδους άλλης συνδρομής.

Με την παρούσα αναφορά μου, σας κοινοποιώ την επιστολή του Δημάρχου Αρριανών και σας ζητώ όπως μεριμνήσετε για την παροχή πρόσθετης χρηματοδότησης στον οικείο δήμο για την συνέχιση της απρόσκοπτης συμμετοχής του στο έργο της συνδρομής στους πληττόμενους κατοίκους των συγκεκριμένων κοινοτήτων.

Ο αναφέρων Βουλευτής

Ιλχάν Αχμέτ

Exit mobile version