ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Ίασμος :σήμερα φτάνουν 12 δημότες από Νορβηγία και μπαίνουν σε καραντίνα-Άλλοι 23 παρακολουθούνται στενά από το Δήμο

Ενεργό ρόλο στην παρακολούθηση της καραντίνας των δημοτών του Ιάσμου που ήρθαν ή έρχονται από το εξωτερικό φαίνεται ότι παίζει ο Δήμος σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν.

όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Δήμαρχος σήμερα καταφθάνουν στο Δήμο από τη Νορβηγία στην οποία εργάζονται 12 δημότες οι οποίοι μπαίνουν άμεσα και για 14 μέρες σε κατ οίκον περιορισμό ενώ υπό στενή παρακολούθηση είναι άλλοι 23 δημότες που ήρθαν στον Δήμο κυρίως από Τουρκία .Οπως πληροφορεί ο Δήμος κανείς τους δεν εμφανίζει ύποπτα συμπτώματα και όλοι τους είναι καλά στην υγεία τους.

Οπως αναφέρει ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν χαρακτηριστικά :”


“Έχουμε στη διάθεση μας τα στοιχεία όλων όσοι επαναπατρίστηκαν και επαναπατρίζονται από τις Ευρωπαϊκές χώρες και την Τουρκία.
Η συνεργασία μας με τις τοπικές αστυνομικές αρχές είναι άψογη και άκρως αποτελεσματική.
Καλώ λοιπόν για άλλη μια φορά τους συνδημότες μου να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα κατ ΄ οίκον περιορισμού.
Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ενωμένοι δεν ξεχνάμε ότι όσοι επιστρέφουν από Ευρωπαϊκές χώρες είναι οικονομικοί μετανάστες και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με καχυποψία και προκαταλήψεις αλλά με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.
Συνεχίζονται εντατικά οι απολυμάνσεις δρόμων, παιδικών χαρών, δημοσίων κτιρίων, στάσεων και πλατειών.
Πράττουμε με αίσθημα υψηλής ευθύνης ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την ασφάλεια και την υγεία των συνδημοτών μας.
Είθε ο Θεός να είναι συμπαραστάτης μας σε τούτες τις δύσκολες ώρες. ” καταλήγει

Back to top button