Ι.Ρ.Α Ροδόπης: εκδήλωση με το Σύλλογο Μέριμνας ΑΜΕΑ “ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ”με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία(φωτογραφίες)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η Τοπική Διοίκηση Ροδόπης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών υποδέχθηκε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, την μουσική χορωδία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΜΕΑ ΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ».

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ. Α/Υ’ ΠΑΝΤΑΖΗΣ Κων/νος, ο Διευθυντής της Δ.Α. Ροδόπης Ταξίαρχος κ. Μιχαήλ ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ, ο εκπρόσωπος της Σχολής Αστυφυλάκων Α/Υ’ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Χρήστος, η πρόεδρος του Συλλόγου «ΆΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ» κ. Λιβεριάδου Αναστασία, ο διευθυντής του Συλλόγου «ΆΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ» κ. Ποιμενίδης Ηλίας, η πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν. Ροδόπης κ. ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα, ο πρόεδρος του Σ.Α.Σ.Α. Ροδόπης κ. ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΗΣ Ιωάννης, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΆΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ», μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, πλήθος αστυνομικών και φίλων.

Τα παιδιά του Συλλόγου έφτασαν συνοδευόμενα από τους φροντιστές και τους συνοδούς καθώς και από τους μουσικούς του μουσικού εργαστηρίου. Το πρόγραμμα που παρουσίασαν περιελάμβανε τραγούδια και διαδραστικά χορευτικά, που  εξέπληξαν το κοινό ενώ μέσα από αυτά αποτυπώθηκε η δύναμη, η θέληση τους και οι ειδικές ικανότητες που τελικά έχουν. Επιπλέον η δουλειά και ο κόπος όλων όσων έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτό το Σύλλογο αποτυπώθηκε μπροστά στους παρευρισκόμενους σε ένα  μοναδικό πρόγραμμα που ξεχείλισε από χαρά και συγκίνηση.

Το Αστυνομικό Μέγαρο κατακλίστηκε από  μουσική και τραγούδια ενώ όλο αυτό ήταν ένα δυνατό μάθημα πως η διαφορετικότητα τελικά είναι ευλογία και πως πρέπει να βλέπουμε τον κόσμο με τα μάτια της ψυχής.

Στο τέλος της εκδήλωσης η πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Ροδόπης κ. ΣΚΕΥΑ Ζωή προσέφερε ως ένδειξη φιλίας και εκτίμησης στην Πρόεδρο του Συλλόγου κ. ΛΙΒΕΡΙΑΔΟΥ Νατάσα, το έμβλημα της Τοπικής ενώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προσέφεραν στους προσκεκλημένους φίλους του Συλλόγου καπέλα με το έμβλημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, γλυκά αλλά προπάντων απεριόριστη αγάπη και ευγνωμοσύνη για την τιμή που τους έκαναν να γιορτάσουν τη μέρα αυτή παρέα με όλα τα μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Exit mobile version