ΠολιτισμόςΡεπορτάζΤοπικές ειδήσεις

Η παράσταση “Γιατί γιαγιά δεν έχουμε πολλά λεφτά “παρουσιάστηκε με επιτυχία στο Ροδίτη που δημιουργεί θεατρικό εργαστήρι για παιδιά

Η παράσταση «Γιαγιά γιατί δεν έχουμε πολλά λεφτά » της Χρύσας Ιωαννίδου παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη από μικρούς και μεγάλους αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδίτη. Στην μουσικοθεατρική παράσταση έπαιξαν οι Χρύσα Ιωαννίδου, Χρύσα Τσένη, Ντέμης Καρελιάδης ,το έργο γράφτηκε από την Χρύσα Ιωαννίδου ενώ η ενορχήστρωση έγινε από τον Φώτη Ζανελάρη.

Να σημειωθεί ότι ο τοπικός  Πολιτιστικός Σύλλογος με την συνεργασία της Χρύσας Ιωαννίδου  προτίθεται να δημιουργήσει θεατρικό εργαστήρι για παιδιά. Σύμφωνα με την ίδια μέσα από θέατρο τα παιδιά  «γνωρίζουν καλύτερα τον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους, εκτιμούν την μοναδικότητά τους, αποκτούν αυτοπεποίθηση, διευρύνουν τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους, μαθαίνουν να συνεργάζονται, να συγκεντρώνονται και να επικοινωνούν με μεγαλύτερη ευχέρεια με τον κόσμο. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον χαράς, αποδοχής και παιχνιδιού. Το θεατρικό εργαστήρι ολοκληρώνεται με την παρουσίαση μιας θεατρικής παράστασης από τα παιδιά.

Back to top button