ΑυτοδιοίκησηΚορυφαίαΟικονομία

H αξιοποίηση του κάθετου άξονα, το παραεμπόριο και ο τουρισμός αντικείμενο της συνάντησης Τσαλικίδη Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ροδόπης

Θέματα που αφορούν στην τοπική οικονομία και ανάπτυξη, απασχόλησαν  συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ροδόπης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022.

Στο διάλογο που αναπτύχθηκε κατά την συνάντηση, κυριάρχησαν η αξιοποίηση του κάθετου άξονα Νυμφαίας- Μακάζα και η τουριστική ανάπτυξη και ηκαταπολέμηση του φαινομένου του παραεμπορίου.

«Η συνεργασία μας με τη νέα Διοίκηση της ΟΕΒΕΣ, ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική.Σηματοδοτεί την εκκίνηση των αναπτυξιακών εργαστηρίων στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης. Ενός μηχανισμού που θα περιλαμβάνει τοπικούςθεσμικούς φορείς και τησυμμετοχή τους στην συνδιαμόρφωση και στήριξη αναπτυξιακών προτάσεων σε τομείς καιζητήματα άμεσης προτεραιότητας για την περιοχή μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Τσαλικίδης.

Back to top button