Γραφείο Εργασιακής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης από το Δήμο Κομοτηνής

Ο Δήμος Κομοτηνής ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των δημοτών του προχωράει στη λειτουργία Γραφείου Εργασιακής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης.

Σκοπός του Γραφείου είναι η πληροφόρηση των ανέργων της περιοχής μέσα από προσωποποιημένη υποστήριξη. Πιο συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που λειτουργεί για τον σκοπό αυτό, είτε ηλεκτρονικά ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, είτε αυτοπροσώπως στον χώρο του γραφείου, έπειτα από τηλεφωνικό ραντεβού. Στη συνέχεια, θα λαμβάνουν ενημέρωση σε τακτά διαστήματα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, σύμφωνα με τα προσόντα τους, στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα στην περιοχή της Θράκης.

Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει το Γραφείο κατά την έναρξη της λειτουργίας του είναι:

Υποστήριξη για την εγγραφή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

Προσωποποιημένη πληροφόρηση για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Υποστήριξη στη σύνταξη βιογραφικού

Υποστήριξη στη σύνταξη αίτησης για θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα αποκλειστικά.

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Γραφείου οι υπηρεσίες του θα αναβαθμίζονται και οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για αυτό με σχετικές ανακοινώσεις.

Το Γραφείο στεγάζεται στον δεύτερο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Τσανάκλειο Μέγαρο).

Tηλέφωνο: 2531022589

Ηλεκτρονική διεύθυνση: ergasiakomotini@gmail.com

Είσοδος στην εφαρμογή: https://bit.ly/40VpSjW

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:00- 14:00.

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η νέα υπηρεσία του Δήμου είναι:

Εκμηδένιση του χρόνου αναζήτησης νέων αγγελιών από τον ενδιαφερόμενο.

Παράκαμψη της διαδικασίας συλλογής και αποστολής στοιχείων επικοινωνίας για τον εκάστοτε εργοδότη, καθώς κάθε αγγελία περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας, τα οποία γνωστοποιούνται αυτόματα και εξατομικευμένα στον κάθε άνεργο κατά την ενημέρωση των αγγελιών οι οποίες τον ενδιαφέρουν (με ηλεκτρονικό μήνυμα).

Ενημέρωση όλων των ανέργων, ακόμα και αυτών που δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν κοινωνικά δίκτυα, για όλες τις αγγελίες οι οποίες τους ενδιαφέρουν (αντίστοιχες της ειδικότητας και των ενδιαφερόντων τους).

Δυνατότητα να συμπληρώσει μόνος του ο ενδιαφερόμενος τα βασικά του στοιχεία (σπουδές/ δεξιότητες/ προϋπηρεσία/ στοιχεία επικοινωνίας) μέσω ειδικού link στο site του Δήμου Κομοτηνής, χωρίς παρέμβαση από τα στελέχη του δήμου.

Exit mobile version