ΕλλάδαΚορυφαία

Γκρίνια για τα 26.000 ευρώ της Λένας Ζευγαρά για την εμφάνισή της στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις της Ξάνθης

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Λένα Ζευγαρά θα λάβει 26.000 ευρώ από τον Δήμο Ξάνθης, προκειμένου να τραγουδήσει στο καρναβάλι της πόλης.

Συγκεκριμένα, το Κέντρο Πολιτισμού του δήμου αποφάσισε για τη φετινή εκδήλωση με αφορμή το καρναβάλι, να τραγουδήσουν καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού, της τραπ και ποπ μουσικής, με πρώτο όνομα τη Λένα Ζευγαρά.Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, έδωσε τη δική του απάντηση μιλώντας στο «Πρωινό». «Πρώτον θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε αυτό το μεγάλο τον θεσμό σ’ αυτή την ευλογημένη περιοχή πάντα φέρνουμε μεγάλα μουσικά σχήματα. Είναι στο κέντρο της πλατείας δωρεάν για 110.000 κόσμο και βέβαια και από την ευρύτερη περιοχή. Αυτά τα χρήματα είναι η φιλοξενία, ολό το μουσικό σχήμα που συνοδεύει την κυρία, τα αεροπορικά εισιτήρια, τα ηχητικά, όλα. Είναι ένα κομμάτι χρηματοδότησης».

Όσο για την αμοιβή της τραγουδίστριας σημείωσε: «Δεν το ξέρω αυτό το κανονίζει ο μάνατζερ όχι εγώ», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η αμοιβή για τους τραγουδιστές που θα συνοδεύσουν τη Λένα Zευγάρα στη συναυλία δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή των 26.000. Μεταξύ αυτών, η Ζόζεφιν και ο τράπερ Fy.

Να σημειωθεί ότι αντιδράσεις υπήρξαν και για τον τράπερ ,μάλλον οι στίχοι των τραγουδιών του. Μέχρι και ανακοίνωση της Μητρόπολης υπήρξε ..

Back to top button