ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

“Γιορτή Χαρταετού” για 7η χρονιά την Κυριακή από το Δήμο Αρριανών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΧΑΡΤΑΕΤΟΥ έτους 2023

Σας ενημερώνουμε για το αναλυτικό πρόγραμμα της «7ης Γιορτής Χαρταετού» που διοργανώνει ο Δήμος Αρριανών την Κυριακή 07 Μάϊου 2023 στον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου Αρριανών.

ΔράσηΏρα έναρξης
Γιορτή Χαρταετού (παιδική γιορτή με φουσκωτά παιχνίδια, θεατρικά, παιχνίδια δραστηριοτήτων, face painting, χαρταετό για κάθε παιδί, μπαλονοκατασκευές, ζογκλέρ, κλόουν και τρενάκι)13:00 μ.μ. – 17:00 μ.μ.
Ψηφιακό Πλανητάριο – Planetarium on the Go Το ψηφιακό πλανητάριο θα προβάλει δώδεκα (12) παιδικές παραστάσεις11:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.
Παραδοσιακοί Χοροί14:00 μ.μ.
Χαρτετοί16:00 μ.μ.
Αγωνιστικό Πρόγραμμα
Αγώνας Επίδειξης Βόλεϊ Κοριτσιών Τρεις (3) ομάδες κοριτσιών από τον Δήμο Αρριανών θα συμμετέχουν σε αγώνες επίδειξης Απονομές-βραβεύσεις Αγώνων Ποδοσφαίρου11:00 π.μ.  
12:00 μ.μ.
Τελικοί Αγώνες Ποδοσφαίρου Μαθητικών Ομάδων Μικρός τελικός (3η και 4η θέση) Τελικός (1η και 2η θέση) Απονομές-βραβεύσεις Αγώνων Ποδοσφαίρου  11:00 π.μ. 12:00 μ.μ. 13:00 μ.μ.

Η «7η Γιορτή Χαρταετού», είναι ένα ολοήμερο παιδικό φεστιβάλ, με πληθώρα δρωμένων για παιδιά, εκπαιδευτικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες, τους τελικούς αγώνες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των σχολικών ομάδων, αγώνες επίδειξης βόλεϊ κοριτσιών και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις.

Παράλληλα στον χώρο των εκδηλώσεων, οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν παραγωγούς της περιοχής και να απολαύσουν τα τοπικά προϊόντα τους.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την γιορτή χαρταετού με όλη την οικογένεια σας για μια μέρα πλούσια σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Back to top button