Γιώργος Παπανδρέου για Ιλχάν Αχμέτ:”η ελευθερία λόγου είναι πιο ισχυρή από τις απειλές”

Μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο ήρθε και ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να σταθεί δίπλα στον Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος έχει στοχοποιηθεί μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του. Με δήλωσή του στο twitter ο κ Παπανδρέου ανάφερε: “Όσοι προσπαθούν να φιμώσουν τον βουλευτή Αχμέτ Ιλχαν έχουν ως στόχο την ίδια τη δημοκρατία. Δεν θα το καταφέρουν. Η ελευθερία του λόγου είναι πάντα πιο ισχυρη από τις απειλές.” ενώ ακολούθησε και δεύτερο “Δεν επιτρέπεται κύκλοι να εργαλοποιούν την μουσουλμανική μειονότητα της χώρας μας. Ως έλληνες πολίτες εχουν την απόλυτη προστασία της ελληνικής πολιτείας και δεν θα αφήσουμε κανένα να παίζει τέτοια επικίνδυνα παιχνίδια

Δηλώσεις στήριξης επίσης έκαναν και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ενώ ο ίδιος ο βουλευτής τους ευχαρίστησε με σχετική ανάρτησή του:

Ευχαριστώ θερμά τον πρώην Πρωθυπουργό, Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και συνάδελφο στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Γιώργο Παπανδρέου, για την στήριξη προς το πρόσωπό μου. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την Θράκη εντός του πλαισίου του διεθνούς δικαίου, με πίστη στην δημοκρατικές μας αρχές για να δίνουμε λύσεις στις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ τον Ανδρέα Λοβέρδο που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μου, τον Μιχάλη Κατρίνη , τον Κώστα Σκανδαλίδη, τον Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Ανδρέα Τσούνη, τον Θανάση Γκλαβινα , Μανώλη Χριστοδουλακη και Παύλο Χριστίδη που επικοινώνησαν μαζί μου είτε με δημόσιες παρεμβάσεις τους έδωσαν τον τόνο στα όσα καινοφανή για τα πολιτικά μας ήθη λαμβάνουν χώρα στη Θράκη αυτές τις μέρες.”

Exit mobile version