ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαία

Γιώργος Μανανάς,Γιώργος Πεταλωτής και Δάμων Δαμιανός στη νέα ΚΕ του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Παρότι δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ανακοίνωση της εφορευτικής Επιτροπής αφού προχωρά η διαδικασία υπολογισμού των ποσοστώσεων φαίνεται πως 3 στελέχη του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ από τη Ροδόπη “κλειδώνουν” την εκλογή τους στη νέα ΚΕ του κόμματος .

Πρόκειται για τον τέως Γραμματέα και πρώην υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Μανανά ,τον πρώην Υπουργό και βουλευτή Γιώργο Πεταλωτή και τον δημοσιογράφο Δάμωνα Δαμιανό ο οποίος επανεκλέγεται στη θέση αυτή .

Το κόμμα που ολοκλήρωσε τις σχετικές διαδικασίες με επικράτησε κυρίως των στεςλεχ΄’ων που πρόκεινται στο Νίκο Ανδρουλάκη επαναφέρει πλέον το ιστορικό του όνομα και τον Ήλιο ως σήμα σύμφωνα κα με την απόφαση της βάσης του .

Ο Γιώργος Μανανάς για την εκλογή του ,για πρώτη φορά στη ΚΕ έκανε την ακόλουθη δήλωση :

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους-όλες που εκτίμησαν τη μέχρι τώρα πορεία μου κ τους αγώνες μου ώστε να με εκλέξουν για πρώτη φορά στη Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Θα συνεχίσω με τις ίδιες αξίες να υπηρετώ τον κοινό πολιτικό στόχο που εγγυώνται με τη συμμετοχή τους αρκετές και αρκετοί ακόμα άξιες και άξιοι συναγωνίστριες κ συναγωνιστές σε όλα τα όργανα της παράταξης.

Θα δώσω κ πάλι καθημερινές μάχες για το ΠΑΣΟΚ,ΤΗ ΘΡΑΚΗ,ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ,ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Κ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και ιδιαίτερα την κόρη μου την ΚΑΤΕΡΙΝΑ!”

Μετά και το Συνέδριο και το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ πλέον μπαίνει σε εκλογική ετοιμότητα …

Back to top button