Με Γιάννη Κότσιρα και γνωστό Βουλγαρικό συγκρότημα το 7ο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής στην Κομοτηνή 18 και 19 Σεπτεμβρίου

7ο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής Κομοτηνής

Με όλες τις προϋποθέσεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για την ασφαλή  διεξαγωγή ζωντανών θεαμάτων, ακροαμάτων και λοιπών παραστατικών τεχνών σε ανοικτούς (υπαίθριους) χώρους, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Μοντέρνας Μουσικής «Γραμμόφωνο», οργανώνουν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, το 7ο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής, στο χώρο του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής.

Το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, στις 9 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Γιάννη Κότσιρα «Κοίτα γύρω». Συμμετέχει η Δήμητρα Μπουλούζου. Το εισιτήριο για τη συναυλία είναι 10 ευρώ και υπάρχει υποχρεωτική έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω του www.ticketservices.gr ή εναλλακτικά μέσω του Δημοκρίτειου Βιβλιοχαρτοπωλείου (Δημοκρίτου 7 Α, Κομοτηνή). Η προπώληση θα αρχίσει αύριο Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, η ΔΚΕΠΠΑΚ κάνει μία προσπάθεια διεθνοποίησης του φεστιβάλ, με την συναυλία του συγκροτήματος ORATNITZA που είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές συγκρότημα της Βουλγαρίας με πολλές συναυλίες στη χώρα και στο εξωτερικό. Το συγκρότημα, έχει σύγχρονο μουσικό ύφος, βασισμένο σε μουσικές από τα Βαλκάνια.

Θα προηγηθεί την ίδια ημέρα στις 9 μ.μ., συναυλία του δικού μας συγκροτήματος «Κακές συνήθειες».

Η είσοδος το Σάββατο θα είναι ελεύθερη, όμως θα υπάρχει υποχρεωτική ηλεκτρονική κράτηση δελτίου εισόδου μέσω του www.ticketservices.gr ή εναλλακτικά μέσω του Δημοκρίτειου Βιβλιοχαρτοπωλείου.

Γενικές πληροφορίες και οδηγίες για τις προβολές:
• Οι προβολές θα ξεκινούν στις 9 μ.μ.
• Το ταμείο στην είσοδο του θεάτρου θα ανοίγει μία ώρα πριν.

• Προπώληση εισιτηρίων στο Δημοκρίτειο Βιβλιοπωλείο. Παρακαλούμε προτιμήστε την προαγορά εισιτηρίου για την αποφυγή συνωστισμού στο ταμείο του Θερινού Θεάτρου
• ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ : https://www.ticketservices.gr
• Ο χώρος του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες οδηγίες χαρακτηρίζεται ως Μεικτός που σημαίνει πως είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από την είσοδο έως και την έξοδο του θεατή από τον χώρο του σινεμά.
• Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται οργανωμένα από δύο εισόδους (κεντρική και ΑΜΕΑ) ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
• Κατά την έξοδο, οι θεατές του πάνω διαζώματος θα φεύγουν από την βόρεια έξοδο και οι θεατές του κάτω διαζώματος από την νότια ΑΜΕΑ.
• Παρακαλούμε η έξοδος των θεατών να γίνεται οργανωμένα ανά παρέες όπως και στην είσοδο
• Στις σειρές που επιτρέπεται να καθίσουν οι θεατές παρακαλούμε να αφήνετε δύο καθίσματα κενά από τη διπλανή παρέα. Θα συμπληρώνονται πρώτα τα κεντρικά σημεία των σειρών και μετά τα ακριανά.
• Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΠΟΑ δε θα γίνεται διάλειμμα για αποφυγή συνωστισμού.

Στην πλατεία του θεάτρου δεν θα διατίθενται μπύρες ή εδέσματα, παρά μόνο στο χώρο έξω από το Υπαίθριο Θέστρο. Γι αυτό οι θεατές παρακαλούνται να προμηθευτούν ότι θέλουν, ΠΡΙΝ την είσοδό τους στο θέατρο, καθώς απαγορευεται να υπάρχουν όρθιοι στις κερκίδες και η έξοδος των θεατών, πριν τη λήξη των συναυλιών.
• Όλα τα παραπάνω δύναται να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν κάθε φορά ανάλογα με τις υγειονομικές συνθήκες.

Exit mobile version