Γενικός Γραμματέας στη Διεπαγγελματική Οργάνωση Βάμβακος ο Νίκος Κουρκούτας

Μία σημαντική επιτυχία για τον τόπο και φυσικά τον δυναμικό κλάδο της βαμβακοκαλλιέργειας της Ροδόπης και της Θράκης, αποτελεί η επανεκλογή του Νίκου Κουρκούτα ,εκ νέου στο ΔΣ της; Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος (Δ.Ο.Β.).Οι γνώσεις, ο χαρακτήρας αλλά και το ήθος του Νίκου Κουρκούτα αποτελούν εγγύηση επιτυχίας και φυσικά εκπροσώπησης της περιοχής σε ένα όργανο που παίζει ως ένα βαθμό ρόλο στη διαμόρφωση της πολιτικής για το στρατηγικό αυτό προϊόν ενώ συνέβαλε ουσιαστικά στη διαμόρφωση όρων ποιότητας και αναγνωρισμένης διεθνούς ταυτότητας για το ελληνικό βαμβάκι.

Μάλιστα στην κατανομή των αξιωμάτων στο νέο ΔΣ ο κ Κουρκούτας ανέλαβε χρέη του Γενικού Γραμματέα της Οργάνωσης η οποία όπως είναι γνωστό εκπροσωπεί τους εκκοκκιστές και τους αγρότες ,ισόρροπα …

Στην εκ περιτροπής μεταξύ αγροτών και εκκοκιστών Προεδρεία τα ηνία της Οργάνωσης ανέλαβε ο αγρότης από τη Θεσσαλονίκη Ευθύμιος Φωτεινός αποδεικνύοντας ότι η Βόρεια Ελλάδα αποκτά βαρύνοντα πλέον ρόλο και λόγο στο βαμβάκι .

H σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Βάμβακος (ΔΟΒ), που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των μελών της, στις 9 Ιουνίου 2021, και μετά τη συγκρότηση αυτού σε σώμα, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ευθύμιος Φωτεινός

Αντιπρόεδρος: Αντώνιος Σιάρκος

Γενικός Γραμματέας: Νικόλαος Κουρκούτας

Ταμίας: Πρόεδρομος Ουσουλτζόγλου

Μέλη: Βασίλειος Γιαννακός, Βασίλειος Καραϊσκος, Βασίλειος Μάρκου, Δημήτρης Πολύχρονος

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 8μελές Δ.Σ. της ΔΟΒ συμμετέχουν 4 βαμβακοπαραγωγοί και 4 εκπρόσωποι των μεταποιητών βάμβακος και την Προεδρία αναλαμβάνει εκ περιτροπής εκπρόσωπος των δύο συστατικών μερών της. Στο νεοκλεγέν ΔΣ την Προεδρία ασκεί για την παρούσα θητεία εκπρόσωπος των βαμβακοπαραγωγων.

Οι ευχές μας για μία επιτυχημένη θητεία προς όφελος του τόπου φυσικά συνοδεύουν τον κ Νίκο Κουρκούτα

Exit mobile version