ΠολιτισμόςΚορυφαία

ΓΑΣ ,ΑΕΚ και Αίαντας Κομοτηνής ενώνουν τις δυνάμεις δημιουργώντας μία μπασκετική σύμπραξη

Ενωμένοι κλείνουμε το μάτι στο μέλλον!», λένε από κοινού ΓΑΣ Κομοτηνής, ΑΕ Κομοτηνής και Αίαντας που αποφάσισαν να πορευτούν μαζί, προκειμένου ν’ αναδείξουν το μπάσκετ της περιοχής και να δημιουργήσουν «ένα καλύτερο “αύριο” για τη νέα γενιά της Ροδόπης»! Με μπροστάρη τον ΓΑΣ Κομοτηνής και τα άλλα δύο σωματεία να «διαβάζουν» σωστά ότι το μέλλον θα τους βρει πιο δυνατούς, όταν είναι ενωμένοι, τα τρία σωματεία αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

«Με ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη στις προθέσεις μας για την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, οι διοικητικοί ηγέτες των άλλων τοπικών σωματείων κ. Τάσος Πετρίδης (ΑΕ Κομοτηνής) και κ. Σπύρος Στασιάδης (Αίαντας) επικρότησαν και αποδέχτηκαν την πρόταση του προέδρου μας κ. Γιάννη Πεταλωτή για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα!

ΓΑΣ, ΑΕΚ και ΑΙΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανταλλάσσουν τεχνογνωσία και εμπειρία, με στόχο την ανάδειξη της Κομοτηνής σε μπασκετούπολη, συνεχίζοντας δυναμικά μία παράδοση δεκαετιών, εμπνευσμένοι από το “χτες” φτιάχνοντας ένα καλύτερο “αύριο” για τη νέα γενιά της Ροδόπης», τονίζεται στην ανακοίνωση των σωματείων και αναλύουν το σκεπτικό τους: «Οι τοπικοί σύλλογοι είναι “επένδυση” για την Κομοτηνή και το αποδεικνύουν έμπρακτα με τη διάθεση συνεργασίας που δείχνουν. Όσοι αντιλαμβάνονται τα οφέλη του ερασιτεχνικού αθλητισμού για την τοπική κοινωνία, καλούνται να στηρίξουν την κοινή μας προσπάθεια για να επιστρέψουμε δυνατοί μετά από αυτήν την μεγάλη περιπέτεια που περνάμε εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο!
Στα σχέδια του προέδρου μας κ. Πεταλωτή συνεχίζει να είναι η ανάπτυξη ακόμα μεγαλύτερης συνεργασίας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης αλλά και η συμμετοχή άλλων ομάδων της Θράκης στο εγχείρημα μας.
Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ με πλούσια ιστορία και αδιάλειπτη παρουσία στις εθνικές κατηγορίες τα τελευταία 40 χρόνια, κοιτά ακόμη ψηλότερα και θέτει ψηλά τον πήχη! Στόχος μας, η ανάδειξη της Κομοτηνής σε σημείο αναφοράς όσο αφορά το μπάσκετ και μάλιστα με Θρακιώτες αθλητές!
Για τα καλύτερα που θα έρθουν αν μας βρούνε ενωμένους και συσπειρωμένους…».

infobasket

Back to top button