ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Με …φιλοσοφικές προεκτάσεις η αντιπαράθεση στο Δήμο Μαρώνειας Σαπών

Με ρήσεις φιλοσόφων συνεχίζεται η πολτική αντιπαράθεση στο Δήμο Μαρώνειας Σαπών όπου λίγο πολύ ξεκαθαρίζει το τοπίο των βασικών σχημάτων και συνεργασιών που θα τελικά θα φτάσουν στην κάλπη διεκδικώντας την ψήφοι των δημοτών του.

Έτσι η ανακοίνωση της συνεργασίας των παρατάξεων του Ντίνου Χαριτόπουλου και του Μιχάλη Βασιλειάδη προκάλεσε την αντίδρση του επικεφαλής της ελάσσονος Αντιπολίτευσης Απόστολου Ιωάννου ο οποίος σε ανακοίνωση του αναφέρει επακριβώς:

“Πληροφορήθηκα τη σύμπραξη της παράταξης Ενότητα-Ελπίδα-Αλλαγή με την παράταξη Επανεκκίνηση. Στον κ. Βασιλειάδη έχω αναφερθεί στο παρελθόν λεπτομερώς στο Δελτίο τύπου με ημερομηνία 26/2/22. (δε θέλω να κουράζω τον κόσμο).Δεν περίμενα, ότι θα δικαιωνόμουν τόσο γρήγορα για αυτόν. Το σχόλιο μου προς τον κ. Βασιλειάδη είναι από το φιλόσοφο Σωκράτη: Τους άδειους ασκούς τους φουσκώνει ο αέρας και τα άδεια κεφάλια η έπαρση!! Η Ανεξάρτητη κοινωνία πολιτών όπως λέει και το λογότυπο μας συνεχίζει ποιο δυναμικά διατηρώντας τις αρχές και τις αξίες της. Στόχος μας πάντα το καλύτερο για τους Δημότες μας.”

Σήμερα ο κ Βασιλειάδης απάντησε στό …Σωκρατικό απόφθεγμα με μία ρήση του ιερομόναχου και λόγιου Καισάριου Δαπόντε(!) :

«Μια οφειλόμενη απάντηση στον κύριο Ιωάννου»
Την ώρα που η ακρίβεια και η ενεργειακή κρίση χτυπά αλύπητα το εισόδημα των δημοτών μας και
αύξησε τα έξοδα διαβίωσης τους την ώρα που οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι μπροστά μας,ο κύριος Ιωάννου αλλού «σφυρίζει». Εμείς θέλουμε να παράγουμε την πραγματική πολιτική αυτή πουθα αμβλύνει τις ανισότητες στον τόπο μας. Να μην μακρηγορούμε του απευθύνουμε το ρητό: «Το γαρπολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.»

Καισάριος Δαπόντες, 1713-1784 Έλληνας ιερομόναχος & λόγιος

Back to top button