ΚορυφαίαΚοινωνία

Ευχές του Ιλχάν Αχμέτ στον Μητροπολίτη Μαρωνείας Κομοτηνής για το Πάσχα- Έμπρακτη Στήριξη του Μουσικού Σχολείου

Τον  σεβασμιότατο μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ προκειμένου να του εκφράσει τις ευχές του ενόψει του εορτασμού του Ορθόδοξου Πάσχα.
Στην διάρκεια της συνομιλίας τους εκφράστηκε από τον βουλευτή Ροδόπης η ευχή για την επικράτηση της παγκόσμιας ειρήνης ως οικουμενικό μήνυμα από την πολυπολιτισμική Θράκη και στάθηκε στο γεγονός ότι φέτος το Ορθόδοξο Πάσχα και το Ραμαζάν Μπαϊράμ των Μουσουλμάνων συμπίπτουν σχεδόν την ίδια χρονική περίοδο.  

Έμπρακτη Στήριξη στο Μουσικό Σχολείο

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του βουλευτή Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ στο αίτημα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής για την οικονομική τους ενίσχυση προκειμένου να υπάρξουν βελτιώσεις στην υποδομή του σχολικού συγκροτήματος.

Ο Ιλχάν Αχμέτ δέχθηκε στο γραφείο του τις κ.κ. Ελλάδα Ηρακλέους και Κυριακή Ζαραβάτη εκ μέρους του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και αφού τις συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες τους και τις δραστηριότητες του σχολείου τους, τις παρέδωσε συμβολικό χρηματικό ποσό εκ μέρους του προκειμένου να ενισχύσει και ο ίδιος την προσπάθειά τους για την διαμόρφωση των χώρων που επιθυμούν στην τραπεζαρία και την είσοδο του σχολείου.

Back to top button