ΑστυνομικάΚορυφαία

Εξιχνίαση ληστείας σε κατάστημα στην πόλη της Δράμας

χηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρώνΕξιχνιάσθηκε ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ληστεία σε βάρος ημεδαπού από δύο δράστες, που διαπράχθηκε την 12-2-2022 σε κατάστημα ιδιοκτησίας του στη Δράμα.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δύο ημεδαπών δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Αναλυτικότερα, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας γάντια, εισήλθαν σε κατάστημα, όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης- ημεδαπός και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορα καπνικά προϊόντα, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν σε οικοδομή που διαμένει ο ένας δράστης μέρος από τα αφαιρεθέντα καπνικά προϊόντα τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στον δικαιούχο τους.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) αεροβόλο όπλο, ένα (1) μαχαίρι και δύο (2) κουκούλες full face.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Back to top button