ΚοινωνίαΑστυνομικά

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της Σχολής Αστυνομίας Κομοτηνής σε Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη

Τον νέο Διοικητή της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή Κωνσταντίνο Βλάχο υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής συνάντησης γνωριμίας. Ο κ. Βλάχος πριν την Κομοτηνή υπηρέτησε ως Διοικητής στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμότειχου, έχοντας λάβει τον βαθμό του αστυνομικού διευθυντή, και στη θητεία του διαθέτει μακρά εμπειρία στη διοίκηση.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και από την πλευρά του Δημάρχου μεταφέρθηκε η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να συμβάλλει με τις δυνάμεις της όποτε παραστεί ανάγκη. Επίσης, τόνισε τη σπουδαιότητα της παρουσίας της Σχολής που αριθμεί 400 σπουδαστές για την πόλη της Κομοτηνής.

Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα, είχαν σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης με το νέο Διοικητή της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Αστυνομικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Βλάχο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Τσαλικίδης επιβεβαίωσε το διαρκές ενδιαφέρον της ΠΕ Ροδόπης για την λειτουργία της Σχολής. Ευχόμενος στον Διοικητή κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, του προσέφερε το ιστορικό-φωτογραφικό λεύκωμα VIA EGNATIA, έκδοση αφιερωμένη στην Εκατοστή Επέτειο από την Απελευθέρωση της Κομοτηνής και της Θράκης.

Back to top button