ΚορυφαίαΚοινωνία

Με εθελοντική αιμοδοσία τίμησαν τους Τρεις Ιεράρχες οι δάσκαλοι και οι καθηγητές της Ροδόπης

Με εθελοντική αιμοδοσία τίμησαν σήμερα η ΕΛΜΕ Ροδόπης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης την μέρα μνήμης των Τριών Ιεραρχών. Η δράση έγινε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ροδόπης Μιχάλης Βασιλειάδης :

” Η ΕΛΜΕ Ροδόπης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κομοτηνής πραγματοποιήσαμε εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή, 30-01-2022, τιμώντας την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών.

Οι εκπαιδευτικοί της Ροδόπης ανταποκρίθηκαν με ευαισθησία και αίσθημα συλλογικής και κοινωνικής ευθύνης σε αυτή την πρόσκληση αλληλεγγύης των Σωματείων προσφέροντας σιγουριά και ελπίδα στους συμπολίτες μας και ανακούφιση στη χώρα μας που “αιμορραγεί” εισάγοντας το αίμα που έχουμε ανάγκη.

Είναι η δωδέκατη συνεχόμενη φορά που η Εκπαιδευτική Κοινότητα διοργανώνει τέτοιας κλίμακας εθελοντική αιμοδοσία και η φιλοδοξία μας είναι να καθιερώσουμε σε ετήσια βάση αυτή την προσφορά αίματος και ζωής από τους εκπαιδευτικούς.

Ευχαριστούμε όλους τους /τις Συναδέλφους/Συναδέλφισσες που βρέθηκαν στο χώρο του Νοσοκομείου Κομοτηνής προσφέροντας 5 λεπτά από το χρόνο τους. Τέλος να ευχαριστήσουμε την Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής και τις Νοσηλεύτριες που με το άψογο επαγγελματικό τους λειτούργημα φέρανε εις πέρας την σημερινή εθελοντική αιμοδοσία.”κατέληξε ο κ Βασιλειάδης.

Back to top button