ΚοινωνίαΚορυφαία

Εθελοντές Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής :Βασική Υποστήριξη Ζωής με Χρήση Eξωτερικού Απινιδιστή (ΑΕD) και πιστοποίηση.


Το πρόγραμμα εκπαίδευσης στη βασική υποστήριξη ζωής και χρήση AED δημιουργήθηκε το 2008 και αποσκοπεί στην αύξηση του αριθμού των εκπαιδευμένων πολιτών κάθε ηλικίας στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση «ΚΑΑ» και τη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή «ΑΕΑ – AED».
Υλοποιείται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ειδικότητα «Εκπαιδευτή Πρώτων Βοηθειών και CPR/AED» του Τμήματος Εκπαίδευσης του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Η διάρκεια του προγράμματος είναι 6 ώρες (1 ημέρα) και το κόστος συμμετοχής 20 ευρώ.
Οι εκπαιδευόμενοι μετά τη θεωρητική και πρακτική τους εξάσκηση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδιστή σε εξειδικευμένα προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδιστές τελευταίας τεχνολογίας, αποκτούν Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το οποίο ισχύει για πέντε χρόνια με πιστοποίηση ISO και Διεθνή Αναγνώριση.
Το Πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26/09 και ώρες 15:30 έως 21:30 στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής 1ος όροφος.
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε στο 6998314141

Back to top button