ΚορυφαίαΚοινωνία

Με επιτυχία η πρώτη ενδαγγειακη αποκατάσταση κοιλιακού ανευρύσματος στην Αγγειοχειρουργικη κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Ο Διοικητής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την Τρίτη στις 08/02/2022 η Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης υπό την διεύθυνση του Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής ΔΠΘΓεωργιάδη Σ. Γεώργιου, πραγματοποίησε επιτυχώς την πρώτη ενδαγγειακή αποκατάσταση πολύπλοκου θωρακο-κοιλιακού ανευρύσματος στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η επέμβαση αυτή με την βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικούκαθιστά πρότυπο την Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική κλινική του Π.Γ.Ν. Α. για το υψηλό της ερευνητικό, εκπαιδευτικό και χειρουργικό επίπεδο διεθνώς και αποτελεί ορόσημο για τους ασθενείς και κατοίκους της Βορείου Ελλάδος, οι οποίοι παραδοσιακά έχουν σημείο αναφοράς το Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης για την αντιμετώπιση δύσκολων και σύνθετων αγγειακών παθήσεων.

Back to top button