ΑυτοδιοίκησηΔ.Π.Θ.-ΠανεπιστήμιοΚορυφαία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας για τις γυναίκες του Δήμου Αρριανών -Συνεργασία ΔΠΘ και Δήμου

Η εκπαιδευτική περίοδος των μαθημάτων διδασκαλίας ελληνικής γλώσσας για τις γυναίκες του Δ. Αρριανών, που διοργάνωσε ο Δήμος, ολοκληρώθηκε με τις τελετές απονομής επαίνων στο Δημοτικό κατάστημα Αράτου την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023 και στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Αρριανών την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023.

Μεταξύ των εθελοντών εκπαιδευτών που συμμετείχαν στην τελετή ήταν η κα. Δημάση Μαρία, Καθηγήτρια στο Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, η φοιτήτρια του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας και Φιλολογίας κα. Γιαννακίδου Ζώη και η πτυχιούχος του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών κα. Μπετουλ Αχμετ καθώς και εκπαιδευόμενες.

Κάνοντας μια σύντομη ομιλία στην τελετή, ο δήμαρχος Αρριανων Ριτβαν Αμετ συνεχάρη εκπαιδευτικούς και εκπαιδευόμενους και δήλωσε ότι το υψηλό επίπεδο συμμετοχής είναι η απόδειξη της επιτυχίας των πρωτοβουλιών σε αυτόν τον τομέα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους δημότες μας με τέτοιες κοινωνικές δραστηριότητες, όπως η εκμάθηση γλωσσών από γυναίκες, οι αθλητικές εκδηλώσεις και τουρνουά ποδοσφαίρου νέων και προβολές παιδικών κινηματογραφικών ταινιών.

Τέλος, ο δήμαρχος Αμετ Ριτβαν ευχαρίστησε τους εθελοντές εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους, στους οποίους και απένειμε αναμνηστική πλακέτα.

Back to top button