ΚορυφαίαΑθλητισμόςΑυτοδιοίκηση

Επίσκεψη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής στο Δήμαρχο Κομοτηνής

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής τον  Δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη στο Γραφείο του με αφορμή τη δράση που πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι στα γήπεδα της Ακαδημίας.Παρών στη συνάντηση και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Πέτρος Ζωγράφου. Οι δυο πλευρές συζήτησαν την ανάγκη να ενημερώνονται οι γονείς για τις προληπτικές εξετάσεις που απαιτούνται για τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: Αναπληρωτής Διευθύνοντας Σύμβουλος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ευάγγελος Χρυσοχόου, ο Διευθυντής Πωλήσεων, Κωνσταντίνος Τεπελίδης και από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, συνεργαζόμενη Ακαδημία, ο Πρόεδρος Ευάγγελος Χατζητολούσης και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας, Δημήτρης Παγωνίδης και Ανέστης Σπυριάδης.  

Σήμερα στις 15:00 στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, την έδρα της  Ακαδημίας ΠΑΟΚ Κομοτηνής, λαμβάνει χώρα εκδήλωση η οποία απευθύνεται σε παιδιά της Ακαδημίας ηλικίας 10-15 ετών.  Η εκδήλωση γίνεται μέσα από τη συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την Ακαδημία του ΠΑΟΚ στην Κομοτηνή, τo  KIDS SAVE LIVES και τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Αφορά την εκπαίδευση πάνω στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση την οποία αναλαμβάνει το KIDS SAVE LIVES.

Για την ανάγκη ο αθλητισμός να γίνεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους αθλούμενους και τη φροντίδα που δείχνει ο Δήμος Κομοτηνής για τη βελτίωση των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων  μίλησε ο Δήμαρχος Κομοτηνής, με την παραίνεση προς τους  γονείς να φροντίζουν την υγεία των παιδιών τους γιατί «η πρόληψη είναι καλύτερη της θεραπείας και στον αθλητισμό». 

 «Μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία εκφράζεται το κοινωνικό ενδιαφέρον της διοίκησης της ομάδας. H Ακαδημία της Κομοτηνής είναι μέρος του  PAOK Network. Μέσω του PAOK Action εκφράζουμε την κοινωνική ευθύνη της Ομάδας με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά και τους γονείς τους απέναντι στην ανάγκη να φροντίζουν την υγεία τους, ειδικά στον τομέα της πρόληψης» δήλωσε ο κ. Χρυσοχόου, τονίζοντας ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι χαρά.

Ο κ. Παγωνίδης μετέφερε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η σημαντική αυτή δράση ξεκινάει από την Κομοτηνή, αποδεικνύοντας το πολύ καλό πλαίσιο συνεργασίας που επικρατεί εδώ και χρόνια.

Back to top button