ΚοινωνίαΤοπικές ειδήσεις

Επίσκεψη Στυλιανίδη στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
Η Διοικήτρια κυρία Μάγδα Γιαμουστάρη υποδέχθηκε τον πρώην Υπουργό στην είσοδο τηρώντας αυστηρά το πρωτόκολλο υγιεινής πλαισιωμένη από επιτελείο Νοσηλευτών, φυλάκων του νοσοκομείου και στελεχών του Ερυθρού Σταυρού που ελέγχουν πλέον οργανωμένα την είσοδο.
Φορώντας μάσκες όλοι θερμομετρήθηκαν από την ομάδα του Ερυθρού Σταυρού και του Νοσοκομείου. Στη συνέχεια ο Βουλευτής επισκέφθηκε όλους τους νεοδιαμορφωμένους χώρους και ενημερώθηκε επί τόπου από τη Διοικήτρια καθώς και εκπρόσωπο του επιστημονικού προσωπικού για όλες τις παρεμβάσεις και τις διαμορφώσεις που έγιναν λόγω της κατάστασης για την καλύτερη και πιο ασφαλή λειτουργία.
Είδε το box που αγοράστηκε και εξοπλίστηκε για να λαμβάνονται εκεί τα δείγματα των ύποπτων κρουσμάτων COVID19 μαζί με 2 χημικές τουαλέτες, τη στρατιωτική σκηνή που στήθηκε για την ασφαλή ένδυση – απέκδυση των πληρωμάτων ΕΚΑΒ.
Ενημερώθηκε για την 24ωρη πλέον λειτουργία των ΤΕΠ(πριν δεν υπήρχε βραδινή βάρδια) .
Διαπίστωσε όλες τις παρεμβάσεις που έγιναν για τον καθαρισμό, την υγιεινή και τον εξωραϊσμός του χώρου και φυσικά την ασφάλεια του προσωπικού και του κοινού.

Back to top button