ΚοινωνίαΤοπικές ειδήσεις

Επίσκεψη στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ και στον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης του νέου Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Β. Ελλάδος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο πραγματοποίησε ο νέος Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης.

Κατά την επίσκεψη συζητήθηκε η συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας ΑΜΘ και του Πυροσβεστικού Σώματος όσον αφορά την αξιοποίηση πόρων του ΕΣΠΑ για την ενίσχυση του εξοπλισμού του Πυροσβεστικού Σώματος τόσο στην τρέχουσα όσο και στην επόμενη προγραμματική περίοδο 2021-2027. 

Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στο νέο Συντονιστή του Πυροσβεστικού Σώματος Βορείου Ελλάδος δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

Ακολούθησε επίσκεψη και συνάντηση του νέου συντονιστή και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ,με τη σειρά του , ευχήθηκε στον  Συντονιστή ευδόκιμη θητεία και επιτυχία στην άσκηση των καθηκόντων του, εξαίροντας παράλληλα και την άψογη συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών

Back to top button