ΚοινωνίαΚορυφαία

Επικοινωνία του Ευριπίδης Στυλιανίδη με τον Υπουργό Γιάννη Οικονόμου για την άμεση αντιμετώπιση των λαθροδιακινητών στην Εγνατία Οδό

Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και παλιό συνεργάτη του από την ΟΝΝΕΔ Γιάννη Οικονόμου επικοινώνησε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης ζητώντας την άμεση παρέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εγνατίας Οδού ΑΕ για την προστασία των οχημάτων που χρησιμοποιούν το διεθνή δρόμο θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους κάθε φορά που διακινητές μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα.

«Τα πολλά και συχνά θανατηφόρα ατυχήματα που γίνονται τελευταία επιτάσσουν άμεση κινητοποίηση και δράση» τόνισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του βουλευτή Ροδόπης :

“Ο Υπουργός κινητοποιήθηκε αμέσως δίνοντας εντολη να ενισχυθεί η αστυνομική φύλαξη στις εισόδους, όσο είναι εφικτό. Προβλέπεται επίσης η εφαρμογή συστημάτων έγκαιρης προειδοποίησης προς τα οχήματα, καθώς και τεχνικές και αστυνομικές παρεμβάσεις για την αποτροπή εισόδου. Το θέμα έχει αρχίσει να λαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις για τις οποίες η κυβέρνηση είναι ήδη κινητοποιημένη.”

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής Ροδόπης «Ευχαριστώ τον Υπουργό και την κυβέρνηση για την άμεση ανταπόκριση. Θα παρακολουθώ την υπόθεση συστηματικά, ώστε να έχουμε γρήγορα θετικά αποτελέσματα για να μη χαθούν άλλες αθώες ζωές στην άσφαλτο και θα επανέλθω όποτε και αν χρειαστεί»

Back to top button