Επανέρχεται η “εβδομάδα δημόσιας υγείας ” στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής ΑΜΘ κ. Αριστείδη Μωϋσιάδη στην έδρα της Περιφέρειας για την επαναλειτουργία της εβδομάδας Δημόσιας Υγείας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής ΑΜΘ κος Αριστείδης Μωϋσιάδης, ο Δ/ντής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας ΑΜΘ, κος Λουκάς Γεωργίου και η Ειδική Σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε θέματα Πολιτισμού, κα Ζωή Κοσμίδου, συνάντησαν την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2022 στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή, τους Διευθυντές και τους Προϊσταμένους των Δ/νσεων Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Η συνάντηση έγινε με σκοπό την προετοιμασία των Δ/νσεων Υγείας για την επαναλειτουργία της πολυθεματικής εκδήλωσης «Εβδομάδας Δημόσιας Υγείας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η εβδομάδα του Ιουνίου.

Η Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας θα περιλαμβάνει 3 βασικούς άξονες και επιμέρους θεματικές οι οποίες θα επιλεγούν ξεχωριστά και ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε Περιφερειακής Ενότητας. Οι βασικές κοινές θεματικές θα είναι:

α) Αιμοδοσία

β) Η ζωή μας μετά την πανδημία

γ) Εθελοντισμός – ΑΜΕΑ

Exit mobile version