Επαναλειτουργία της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης με Αφιέρωμα στην Αντιπολεμική Ποίηση


“Μετά από δύο χρόνια αναστολής της λειτουργίας του Συλλόγου λόγω της πανδημίας (τελευταία Πράξη 4η/10.03.2020), αποφασίσαμε την επαναλειτουργία του.” αναφέρει ανακοίνωση της κίνησης για να συμπληρώσει:

“Σας περιμένουμε στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης (Φιλίππου 31, απέναντι από το 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής) την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022, ώρα 7.00 μ.μ., σε ένα Αφιέρωμα στην Αντιπολεμική Ποίηση (21 Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης).

«Αυτό που προσπαθεί να πετύχει η Ποίηση, σημειώνει η Κική Δημουλά, είναι η εξοικείωση του ανθρώπου με τα δεινά του……Έχω το χάρισμα να ξύνω πληγές, χειρουργώ λέξεις και συμπεριφορές που πάσχουν από απανθρωπία και είμαι ειδική να στειρώνω τη λήθη, ώστε να μην λησμονάμε ποτέ ό,τι αγαπήσαμε».

Και εμείς αγαπήσαμε πολύ την Ειρήνη, το αντάμωμα και τις αγκαλιές με τους ανθρώπους, την τέχνη που ενώνει τους λαούς, τον αγώνα για τα δικαιώματα, ατομικά και κοινωνικά, που κάνουν τη ζωή μας πιο δίκαιη και αξιοπρεπή.

Σας περιμένουμε στο Στέκι μας με ολόδικό σας ποίημα ή με ποίημα αγαπημένου ποιητή.Αν προσφέρετε και τη συνδρομή σας (έτους 2022), γιατί επί δύο χρόνια ο Σύλλογος δεν είχε έσοδα και υπέστη και ληστεία με ζημιές, τότε θα βοηθήσετε και έμπρακτα το έργο μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παρουσία και τη συνδρομή σας.


Υστερόγραφο 1: Ολόθερμες ευχαριστίες στο Δ.Σ. και στην Πρόεδρο της Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ. κ. Νατάσα Λιβεριάδου, γιατί ικανοποίησαν το αίτημά μας για εγκατάσταση κλιματιστικού στον χώρο μας, εφόσον η αγορά πετρελαίου από τον Σύλλογο κατέστη πλέον απαγορευτική.
Υστερόγραφο 2: Ο Σύλλογος τέλη Μαίου – αρχές Ιουνίου οφείλει να προχωρήσει σε εκλογές. Το παρόν Δ.Σ. έχει ολοκληρώσει τη διετή θητεία του (2018-2020). Παρέμεινε, ωστόσο, μόνον ως υπηρεσιακό άλλη μία διετία (2020-2022) εξαιτίας της πανδημίας.
Υστερόγραφο 3: Εννοείται ότι για τη είσοδο στον χώρο θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα της πανδημίας. Η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είναι απαραίτητη.

Exit mobile version